OFICIAL: Volkswagen CrossPolo - primele imagini si informatii

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 19.02.2010
Volkswagen a prezentat primele imagini si informatii ale lui CrossPolo inainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva. Modelul debuteaza alaturi de fratele sau mai performant, Polo GTI.

Volkswagen a prezentat primele imagini si informatii ale lui CrossPolo inainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva. Modelul va debuta la salonul auto elvetian alaturi de noul Polo GTI si are un design interesant si o garda la sol marita cu 15 milimetri. Pe langa asta, Volkswagen ofera o paleta larga de culori pentru noul CrossPolo.

Gama de motorizari a lui Volkswagen Crosspolo ofera intre 70 si 105 CP, trei unitati fiind alimentate cu benzina, iar trei unitati diesel. Versiunea entry-level are o cilindree de 1.2 litri, urmata de o unitate de 1.4 litri si 85 CP, in timp ce varful gamei pe benzina este un 1.2 TSI de 105 CP. Propulsoarele diesel beneficiaza de tehnologia commonrail si au o cilindree de 1.6 litri, acestea oferind 75, 90 si 105 CP. Dintre cele sase motoare, doar trei pot fi echipate cu o cutie de viteze DSG cu dublu ambreiaj si sase trepte, la fel ca unitatea care echipeaza noul VW Polo GTI.

Design-ul lui CrossPolo pastreaza acelasi stil cu care ne-a obisnuit aceasta versiune a popularei subcompacte de la Volkswagen si il aplica noului design al lui Walter da Silva. Noul CrossPolo este oferit in sase nuante de caroserie exclusive, iar aspectul dur al acesuti model este reflectat de partile inferioare ale barelor de protectie, care sunt imbracate in plastic dur, vopsit in negru.

Interiorul lui Volkswagen Polo aduce materiale noi si patru nuante de culoare disponibile.

Volkswagen CrossPolo va fi lansat in Europa inceputul lunii martie, odata cu debutul de la Salonul Auto de la Geneva. Livrarile in Germania incep in decursul lunii mai, dupa care modelul va fi lansat si pe celelalte piete din Europa.

Via | Volkswagen

Comentarii (8)

  • mareAN
    POLO
    arata bine , chiar daca jantele arata a "made in Turkia"
    8 4
  • CROSS
    ARATA SUPER BINE, IMI PLACE MASINA ASTA, DE AR MAI BAGA SI MOTORUL DE PE GTI, AR FI ALTA VIATA!
    8 5
  • arata f bine si cred ca se comporta mult mai bine decat panda(competitorul direct )
    8 4
  • ca sa fim intelesi
    E mai tare clio de teren decat asta!!
    7 11
  • Cross
    Mereu mi-a placut mai mult Polo Cross decat Polo simplu. La fel se intampla si acum.
    5 1
  • POLO SCUMP
    Pacat ca va costa probabil ( ca de obicei) 15-17000 euro
    5 0
  • Florinache
    Cross Polo
    In Romania orice masina cu garda la sol marita e binevenita....... Berceanu stie de ce. Cat despre Polo, numai de bine, cel putin din fotografii, insa ramane de cantarit pretul in raport cu competitorii.
    6 0
  • e super tare bolidu merita testat
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru