Oficialii FIA il critica pe Loeb pentru look-ul sau

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 08.05.2008
Doi inalti oficiali FIA au sugerat ca Sebastien Loeb strica imaginea WRC-ului prin tinuta sa nonconformista.

Un scandal de proportii a izbucnit in WRC odata cu publicarea continutului corespondentei a doi inalti oficiali FIA. Cei doi isi exprima dezacordul fata de look-ul celui mai titrat pilot din istoria WRC, Sebastien Loeb.

Sunrinder Thatthi, presedinte al Confederatiei Tarilor Africane in Motorsport, si Morrie Chandler, presedinte al Comisiei pentru Campionatul Mondial de Raliuri, s-au declarat dezgustati de pletele si barba lui Sebastien Loeb din Raliul Mexicului, sugerand ca pilotul francez ar trebui filmat doar de la distanta de acum inainte.

Oficialii FIA au luat hotararea sa impuna operatorilor TV sa nu mai realizeze materiale in care Sebastien Loeb este filmat de aproape, lucru care s-ar putea solda cu excluderea francezului din lista pilotilor intervievati in timpul unui raliu.

Iata transcrierea e-mail-urilor dintre cei doi oficiali FIA:

Sunrinder Thatthi ii scria lui Morrie Chandler: “Am vazut imagini cu Sebastien Loeb din Raliul Mexicului si am fost dezgustat de look-ul sau.

Era nebarbierit, nepieptanat si neingrijit, lucru care contravene adevaratei imagini a WRC-ului. Nu este un exemplu bun pe care il ofera acest sport. FIA ii face imagine lui Loeb, iar el nu este un model”.

Morrie Chandler ii raspunde: “Da, am vazut si eu imaginile. Din nefericire, nu este doar o problema a sportului nostru, ci si a fotbalului si a altor sporturi masculine. Desigur ca astfel de persoane sunt o insulta la adresa barbatilor adevarati.”

Taguri: WRC

Comentarii (1)

  • redusi mintal
    vai lor, din pacate prostiile debitate de o gasca de feciaoare inocente fac mai mult rau decat pletele si barba unor Sebastien Leob sau Nick Heidfeld care au un loock mai neconformist si care sinecr nu urmareste decat sa arate cum se simt ei bine si nicidecum sa impresioneze audienta masculina sau feminina. Oare cum ar trebuii sa arate ? ca niste manechine? uscate si subnutrite? sau barbatia nu se arata (in cazul lor) ci in hainele si loock-ul cat mai scump creat de mama creatorilor. Sunt piloti care fac spectacol sunt piloti care dau tot pentru ce fac dar pur si simplu aspectul nu conteaza, Un Rosi sau un Leob sunt niste genii in ariile lor dar care pur si simplu vor face si se vor arata in public asa cum vor ei si nu asa cum vrea un redus mintal. Acu 20 de ani si mai bine F1 etra doar locul de joaca al nonconformistilor care riscau tot pe o singura carte, victoria. Oare de ce trebuie sa apara niste redusi fecioare in public ( Max Mosley un exemplu extraordinar in acest sens) si in viata privata depasind orice limita a bunului simt. Daca esti cum vrei inseamna ca traiesti si te simti bine si indiferent cum iesti purtandu-te in asa fel incat sa te simti vei obtine performante net superioare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru