Opel a primit deja 45.000 de comenzi pentru noul Astra

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 06.12.2009
Prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie, noul Opel Astra a adus deja 45.000 de clienti constructorului german.

Esential

45.000 de comenzi a primit Opel din spetembrie si pana acum

Noul Opel Astra a fost prezentat publicului in luna septembrie in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, iar de atunci si pana astazi constructorul german a primit 45.000 de comenzi. Anul trecut, vechea generatie a lui Astra a fost achizitionata in 438.000 de exemplare, aproximativ o treime din volumul vanzarilor inregistrate de Opel.

Nu numai oficialii Opel sunt incantati de volumul comenzilor, cat si dealerii. Thomas Bieling, este unul din distribuitorii care se asteapta sa vanda aproximativ 1.600 de unitati pe an. El a pregatit si un cadou pentru cei care doresc sa vina sa testeze noul Opel Astra si anume un pom pentru Craciun.

“Campania publicitara a inceput de doua saptamani, insa abia acum oamenii incep sa isi arate interesul pentru acest model. Ma astept ca in zilele urmatoare sa fiu vizitat de o multime de oameni”, a declarat Thomas Bieling. Opel nu se va opri aici, anul viitor dorind sa lanseze o varianta break a acestui model, iar o versiune in trei usi este asteptata sa isi faca debutul in 2011.

via | Reuters

Comentarii (5)

  • Seniorul Vinului
    A stiut GM de ce nu trebuie sa renunte la opel.Opel in viitor o sa vedeti ca o sa fie imediat dupa VW ca marca mass-market.Opel in primul rand trebuie sa renunte la modelele de nisa gen Antara care oricum nu se vinde.
    16 0
  • velentin
    45.000 ?
    45.000 de comenzi? ce fel de comenzi? comkenzi ferme ? s-au dat bani de avans ? mi se pare cam exagerat, opel poate dovedi ?cred ca e doar o manevra publicitara
    4 13
  • Crysty
    Opel
    Sa fiim sinceri cu totii: noul Astra e peste Golf VI ! La absolut orice, mai putin faima!
    Opel va creste in vanzari pe viitor!
    22 7
  • pt Crysty
    Pe ce te bazezi cand spui asta? Ai condus ambele masini? Poti sa prezici care o sa fie mai fiabila, peste 5 ani? Sau esti clarvazator? Nu tin cu VW sau Opel dar nu ma arunc in declaratii hazardate bazate pe nimic. Dupa ce o sa conduci ambele modele in diferite declinari de dotare si motorizare o sa poti sa iti dai cu parerea.
    On topic am incercat sa fac drive test cu Astra, din pacate nu era masina disponibila insa luni am sa trec din nou. La prima vedere, pot sa spun ca e o masina spectaculoasa, dar cu 2-3 probleme ergonomice si de vizibilitate: montantii A plonjati, pozitia de condus si scaunul ( cel standard ). Insa arata foarte bine, si are multe optionale inteligente. Ca sa nu mai zic de reducerile pentru intelectuali (in sfarsit un avantaj pentru cei cu scoala ) oferite de dealer. Spor.
    10 3
  • Dr Felix
    SI EU VREAU!
    SI EU VREAU! DATI NUMAI CATE UNA SA SE AJUNGA SI IN SPATE!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru