Opel a produs 100.000 de unităţi Astra SportsTourer

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 22.07.2011
Nemţii de la Opel au construit trecut de pragul de 100.000 de unităţi ale modelului Astra SportsTourer. Modelul a fost fost lansat în cea de-a doua jumătate a anului 2010.

Uzina Opel din Ellesmere Port a construit 100.000 de unităţi Astra Sports Tourer. Nemţii sunt încântaţi de rezultatele de vânzări ale acestei versiuni, despre care au spus că depăşesc previziunile lor. Mai mult decât atât, Opel Astra Sports Tourer a devenit liderul segmentului pe piaţa din Europa, motiv pentru care fabrica din Marea Britanie a urcat cadenţa de producţie până la capacitatea maximă şi lucrează cu schimburi suplimentare.

Cea mai mare piaţă pentru Astra Sports Tourer este Germania, unde au fost vândute peste 40.000 de unităţi până în prezent. Piaţa din Germania se mândreşte cu creaţia acestui gen de automobil, care a îmbinat practicatitatea unui "van" cu confortul unui automobil, de unde şi denumirea "Caravan" a modelelor Opel care reprezentau această versiune de caroserie. Lucrurile s-au schimbat între timp, cei de la Opel oferind un model cu "două feţe", una practică şi alta sportivă, spuneau oficialii mărcii la lansarea lui Astra Sports Tourer.

Pieţele din Italia şi Regatul Unit sunt pe următoarele locuri pe podium în materie de vânzări de Astra ST.

"Noile noastre modele, în frunte cu Astra Sports Tourer, sunt extrem de populare pe piaţă. Noile Zafira Tourer şi Astra GTC vor fi lansate în toamnă. Odată cu Ampera, primul vehicul electric pretabil pentru utilizarea de zi cu zi, vom stabili un segment complet nou în Europa. Este o bază excelentă pentru creştere susţinută", a declarat Alain Visser, Vicepreşedintele departamentului de Vânzări, Marketing şi Servicii Postvânzare de la Opel.

Cea mai ieftină versiune a lui Opel Astra Sports Tourer pleacă de la 16.450 de euro cu TVA inclus pe piaţa din România. Modelul este echipat cu un motor pe benzină de 1.4 litri, care furnizează 100 CP şi 130 Nm. Cel mai ieftin motor pe benzină supraalimentat oferă 120 CP şi costă 17.860 de euro când este montat pe un Astra Sports Tourer în versiunea de echipare Essentia. Cel mai ieftin motor diesel porneşte de la 19.350 de euro cu TVA inclus în România şi este un 1.7 CDTI de 110 CP şi 260 Nm.

CLICK AICI PENTRU A CITI TESTUL NOSTRU CU OPEL ASTRA SPORTS TOURER 2.0 CDTI

Via | Auto-media.info

Comentarii (3)

  • @
    Am vazut unul saptamana aceasta. Erau niste batrani, iar masina avea numere de Germania.
    3 11
  • VAGonetz
    eu am vazut vreo 10 passat-uri 2011 ,toate cu numere de provincie si cu initiale precum GYK,BOS sau TDI si la volan erau niste cocalari pe sistem turbo cu lanturi de wc la gat =))) this is the life..astra st arata intr-un mare fel, si este referinta clasei
    5 1
  • @ScorpyonWC
    ce te mai roade invidiiiaaaa =)))))))))) ai postat un comentariu absolut penibil .... esti mort de invidiiieeee=))))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru