Opel Adam a înregistrat deja 20.000 de comenzi

de Sebastian Toma
Joi, 31.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a înregistrat deja peste 20.000 de comenzi pentru noul Adam, la doar o săptămână de la lansarea pe pieţele mari din Europa.

Opel Adam a înregistrat deja peste 20.000 de comenzi la doar o săptămână de la debutul pe pieţele importante din Europa. Modelul se mândreşte cu posibilităţile de personalizare disponibile, cei de la Opel spunând că Adam permite 61.000 de combinaţii posibile pentru exterior şi 82.000 de combinaţii de culori şi materiale pentru interior. În prezent, modelul este oferit alături de motoare pe benzină de 1.2 şi 1.4 litri, care dezvoltă între 70 şi 100 CP. Pe viitor, nemţii îl vor oferi pe Adam şi în compania unui motor turbo de generaţie nouă, cuplat unei transmisii manuale cu şase trepte.

Opel Adam se aliniază trendului tehnologic recent, oferindu-le fanilor iOS (Apple) sau Android (Google) posibilitatea conectării telefonului la display-ul touch de 7 inch și rularea automată a unor aplicații speciale dezvoltate special pentru modelul german sau care au fost adaptate pentru a se potrivi perfect cu display-ul său interior. Sistemul se numește oficial IntelliLink și afișează practic conținutul telefonului direct în mașină.

Urmareste Automarket
Mark Adams, Vicepreşedinte Opel Design, explică: "Nici un alt autovehicul din acest segment nu poate fi atât de mult personalizat ca modelul nostru Opel ADAM, deoarece noi oferim combinaţii nelimitate de vopsele pentru caroserie/culori interioare, materiale textile, decoruri şi kituri.
Este puţin probabil ca clienţii noştri să mai găsească un alt autovehicul ca acesta."

Via Opel

Comentarii (1)

  • Bravo lor! Bafta maxima!
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru