Opel anunta Insignia ecoFLEX Sports Tourer: 5.3 litri/100 km

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 30.06.2009
Opel Insignia Sports Tourer, varianta break a Masinii Anului in Europa, va dispune si de o versiune ecoFLEX, care consuma in medie doar 5.3 litri/100 km.

Dupa ce a lansat oficial in Europa Insignia ecoFLEX, versiune pe care Automarket a testat-o in Germania in urma cu doua saptamani, Opel anunta oficial ca din aceasta toamna gama versiunilor diesel eficiente se va imbogati cu inca un model.

Este vorba despre varianta break a Masinii Anului in Europa, mai exact Insignia Sports Tourer, care va primi indicativul ecoFLEX dupa montarea propulsorului diesel eficient.

Cum era de asteptat, sub capota noului Insignia ecoFLEX Sports Tourer se va afla acelasi motor 2.0 CDTI cu tehnologie Clean Tech System, capabil sa livreze 160 de cai putere si un cuplu motor de 380 Nm. Resursele ii permit break-ului sa sprinteze de la 0 la 100 de km/h in doar 9.9 secunde si sa atinga o viteza maxima de 215 km/h, cu 3 km/h mai mult decat versiunea de serie.

Cu toate acestea, noul membru al familiei ecoFLEX promite un consum mediu de numai 5.3 litri/100 de km, cu 0.1 litri mai mult decat versiunea sedan sau notchback.

Noul Insignia ecoFLEX Sports Tourer dispune, pe langa motorul diesel eficient, si de o serie de modificari aerodinamice, de o cutie de viteze revizuita si de un de pneuri cu rezistenta redusa la rulare, de provenienta Michelin cu dimensiuni de 225/55 R17.

via | Automobilesreview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru