Opel ar putea lansa o versiune cabrio a modelului Adam

de Dragoș Băltățeanu
Marti, 16.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel vrea să maximizeze impactul noului model Adam în clasa mini şi deja au apărut primele zvonuri despre o variantă cabrio. Viitorul Adam Cabrio ar putea sosi la finalul anului viitor.

Surse interne din cadrul mărcii Opel citate de publicaţia britanică Auto Express spun că Opel are deja în plan fabricarea unei versiuni cabrio a noului model Adam. Principalul concurent pentru Opel Adam este Fiat-ul 500C. Se pare că viitorul Opel Ada Cabrio va folosi un sistem de decapotare similar cu cel al modelului Fiat 500C, adică un plafon retractabil din material textil ce se va plia în zona lunetei.

Se pare că designul noului model este deja gata şi este opera lui Mark Adams şi a echipei sale. Adams a fost între timp promovat ca şef al birourilor de design Buick şi Cadillac în Statele Unite ale Americii, dar designul modelului Opel Adam Cabrio este deja complet.

În ceea ce priveşte gama de motorizări, aceasta va rămâne similară cu cea a modelului standard. Aceasta va include motorul de 1.2 litri de 70 CP şi cel de 1.4 litri în variantele de 87 şi 100 CP. Dacă Opel va produce în serie varianta cabrioa  lui Adam, aceasta va ajunge în show-room-uri la finalul anului 2013 sau începutul lui 2014.

Via worldcarfansAuto Express

Comentarii (3)

  • Giga Motors
    Vai, ce nu suport mini-urile......decapotabile. Pe unde le-am intalnit, intotdeauna am ras cu pofta. Hidosenie la patrat.

    Este frumusel, Adam, nu neg, dar silueta de Aveo iese in evidenta ca uleiul din apa......
    3 7
  • razvan magureanu
    versiunea cabrio a primit unda verde. Oficialii lui Opel nu mai fac niciun secret din asta.
    4 1
  • Ghitisor
    Imi place noul stil de design al nemtilo.Bravo....
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru