Opel Astra și Insignia "120 Years": ediții speciale cu ocazia celor 120 de ani de la fabricarea primului vehicul Opel

de Cornel Șocariciu
Vineri, 01.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a publicat o serie de informații cu privire la noile ediții speciale Astra și Insignia "120 Years". Nemții promit echipamente suplimentare și câteva accesorii speciale pentru caroserie.

În 2019, Opel aniversează 120 de ani de la fabricarea primului automobil al companiei, iar constructorul german a pregătit o serie de evenimente speciale. De asemenea, producătorul din Russelsheim promite să ofere și câteva ediții speciale derivate din modelele aflate în gamă.

Opel Corsa a fost primul model disponibil în versiunea "120 Years". Acum, constructorul german anunță lansarea ediției "120 Years" pe modelele Astra și Insignia.

Indiferent de alegerea făcut, Opel promite o serie de accesorii de caroserie cromate și sigle "120 Years" amplasate pe aripile laterale. Pachetul standard pentru ediția specială Astra include jante din aliaj cu diametrul de 16 inch, asistent la parcare și lumini de ceață. În cazul lui Insignia, nemții promit următoarele: cruise control adaptiv, Automatic Emergency Braking, Head-up Display, sistemul Multimedia Navi Pro disponibil la pachet cu un ecran tactil de 8 inch și farurile adaptive IntelliLux LED.

Programul Opel din acest an include și lansarea noii generații Corsa.

Nemții au publicat deja o imagine teaser cu viitorul model de clasă mică. Cea de-a șasea generație Opel Corsa va fi produsă pe arhitectura Common Modular Platform (CMP) a grupului PSA. Din punct de vedere estetic, noul model de clasă mică va deveni primul model Opel care preia elemente de design introduse în premieră pe conceptul GT X Experimental.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru