Opel deruleaza o campanie speciala de oferte limitate in 23 si 24 aprilie

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 21.04.2010
Opel organizeaza campania "OPEL 24 ORE" la toti dealerii sai din Romania in perioada 23-24 aprilie. Aceasta implica oferte speciale de finantare si preturi deosebite la toate modelele disponibile pe stoc.

Distribuitorii Opel din Romania vor desfasura o campanie inedita in perioada 23-24 aprilie, care implica un program special de functionare si conditii speciale de finantare, alaturi de oferte limitate pentru toata gama constructorului din Russelsheim. Toate modelele din gama Opel fac parte din campania Opel 24 ORE, iar clientii vor avea posibilitatea de a accesa finantare in lei cu dobanda avantajoasa chiar din showroom-urile Opel.

Clientii Opel care sunt inca nehotarati in privinta unei masini pot face un drivetest cu oricare dintre modelele din gama, iar acestia vor avea ocazia sa se convinga de calitatile modelului dorit. Ofertele Opel 24 ORE vor fi valabile doar in perioada 23-24 aprilie 2010. Ofertele de finantare sunt propuse de cei de la Cetelem – banca comerciala a BNP Paribas Personal Finance, lider pe piata creditelor de consum din Romania. In cadrul actiunii Opel 24 de ore, acestia vor oferit pachetul financiar Super Deal, ce reprezinta un credit in lei cu rata fixa si DAE 9.9%.

Spre exemplu, daca un client vrea sa acceseze un credit pentru un model Opel in valoare de 28.500 de lei, acesta trebuie sa achite un avans de 11.400 de lei (40% din valoarea totala, ce include si contravaloarea a 3 tichete "Rabla") si va obtine un credit in valoare de 17.100 lei, cu o rata lunara fixa de 429.60 lei si o dobanda anuala fixa de 9.5%.

Comisionul de acordare este de 0%, iar comisionul lunar este tot de 0%, in timp ce DAE este de 9.92%. Astfel, costul total al creditului este de 20.620.80 lei, iar durata contractului de credit din exemplu este de 48 de luni. Valoarea totala platibile de client este de 32020.80 lei, iar ratele sunt stabilitate in conditiile echivalarii pretului autoturismului la un curs estimativ de 1 euro=4.15 lei, iar rata zilnica a fost raportata la 31 de zile calendaristice. Ratele nu includ asigurare CASCO, fiind calculate in situatia acordarii creditului fara asigurare de viata. Modelul in cauza are un pret de 6.867 de euro, in care sunt incluse cele trei tichete valorice oferite in cadrul programului de innoire al parcului auto din Romania.

Via | Opel

Comentarii (3)

  • marius
    si care e afacerea?
    astia si in vremuri grele au dobanda mare, in alte tari sunt oferte cu dobanda 0 (zero) doar sa iei masina....banca primeste de la dealer un procent pt deranj
    12 1
  • Ufffffffff......
    Mariusica, aici e Romanica tata, si de prostime nu duc astia lipsa, e tara plina...!
    5 2
  • Paul X
    DAE
    rata fixa si DAE 9.9%.
    dobanda anuala fixa de 9.5%
    in timp ce DAE este de 9.92%

    Eu ce pm sa inteleg ??? 3 valori diferite in aceiasi sitre...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru