Opel Insignia, 24 de premii internationale intr-un singur an

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.09.2009
Opel Insignia poate candida cu usurinta la categoria "cel mai premiat model", dupa ce intr-un an de zile a castigat 24 de premii internationale.

Opel aniverseaza un an de Insignia, un an in care si-a adjudecat majoritatea premiilor si distinctiilor din segment, modelul sau de clasa medie fiind foarte bine primit de presa de specialitate si de public.

In mai putin de un an, Opel Insignia a castigat 24 de premii si distinctii, acordate de grupuri pan-europene, de jurii compuse din experti, printre care titlul de "Masina anului 2009 in Europa". Mai mult decat atat, ca o confirmare a acestor distinctii, Insignia sedan este in acest moment cel mai vandut model din clasa sa.

Prima performanta notabila bifata de modelul german a fost consemnata inca din luna noiembrie a anului trecut, cand un juriu format din 59 de jurnalisti din 23 de tari au decernat premiul "Masina anului in Europa" noului Insignia. Au urmat apoi distinctii ca "Red dot" si "Auto Bild" pentru design.

Doua grupuri diferite din Marea Britanie au acordat autovehiculului Insignia titlul de "Masina <executive> a anului”. Danezii au fost si ei impresionati de sistemul Insignia ecoFLEX si de consumul sau redus de carburant, de 5.2 litri la 100 km.

La randul ei, varianta Sports Tourer a impresionat un juriu polonez.

Inovatoarea camera video frontala cu sistem de recunoastere a semnelor de circulatie si functie de avertizare la depasirea benzii de rulare a castigat premiul Plus X, cea mai mare competitie europeana pentru produse tehnologice, sportive si de lifestyle. De asemenea, Andreas Haefele, directorul liniei de autovehicule Insignia, a primit premiul "Eurostar 2009" din partea prestigioasei publicatii Automotive News, pentru meritul de a fi creat o masina care fura clientii concurentei.

Sa nu uitam ca Insignia este automobilul care a castigat si premiul Autovot 2009, organizat de Automarket, ca de fiecare data, la inceput de an. Modelul Opel a devansat Volkswagen Golf la capitolul design si Dacia Sandero la capitolul calitate-pret, reusind sa se claseze astfel pe prima treapta a podiumului.

Comentarii (9)

  • faina fain
    Dar eu am vazut nici una pe strada!
    5 7
  • @ gabi
    Uita-te mai atent!
    Fara niciun pic de rautate iti spun ca trebuia formulat altfel " Dar eu NU am vazut niciuna pe strada " !
    4 2
  • normal
    toate sunt in service pentru defectiuni tehnice :)))
    5 7
  • fan
    Va contrazic. Am facut drive test cu opel insignia 2.0 130 cp si am ramas masca. super masina super dotari si ce sa mai zic. sunt fanul numarul 1.
    2 3
  • Dezamagire...
    Degeaba i-au schimbat numele... tot tractor ca vectra a ramas !
    Sigur, toate bune si frumoase cand o privesti in reviste, da alta-i treaba cand ajungi la dealer si studiezi oferta, ceri un drive-test, pui intrebari etc. Ajungi la concluzia ca masina e prea scumpa si nu-si face banii, de aia n-o vedeti pe strada... Degeaba ne aburesc jurnalistii auto cu articole din astea, ca noi traim in Romania, iar asteptarile noastre sunt diferite de cele ale occidentalilor.
    Din pacate Opel n-a inteles asta. Imi pare rau pt ei, dar m-am hotarat pe o Laguna full-option...
    1 6
  • @luigi
    pacat ca ti-ai luat pret, nu masina...
    6 0
  • pt. you_hoooo
    Ohoo fraiere stai tu cuminte, ca e mai masina decat va fi opel vreodata!
    Stiu ce vbesc, am avut 2 opel-uri pana acum printre care o vectra, iar insingnia am testat-o, stiu ce ofera... din experienta pot spune ca sunt prea multe dezavantaje ca sa le ignor...

    Nu degeaba Opel e masina saracului in Germania !
    0 5
  • E Opel, dar e Insignia !
    Nu sunt fan Opel, dar trebuie sa va contrazic pe cei ce spune-ti ca nu e o masina buna si frumoasa. Am facut de curand un test drive cu ea (din curioazitate mai mult, nu ca mi-as permite-o) si intradevar este o masina care sa merite premii (nu neaparat atatea, dar sa merite cateva). Cei care aveti dubii de ceea ce zic face-ti un test, merita. Cand spunem Insignia nu trebuie va mai ganditi la vechiul Vectra...nu au nimic in comun. Singurul lucru care nu mi-a placut este slaba vizibilitate in luneta si plasticele cam "troznitoare" prin interior, dar ergonomia si design-ul interior sunt la nivel nemtesc. E cam inselatoare la optiuni...acolo trebuie mare atentie la achizitionare..In rest numai de bine, e tot Opel, dar unul mult mai evoluat fata de vechea generatie.
    4 0
  • @Luigi
    Luigi tu compari masina saracului in lume - renault cu cea mai fiabila marca germana ? mai amaratule tu n-ai bani de logan si totusi visezi la un renault ? viseaza si tu la o masina adevarata FARA GREIERASI . =)))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru