Opel Insignia pentru Politia din Marea Britanie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.05.2009
Politia din Marea Britanie va conduce Insignia, cel mai nou model din gama Opel. Acesta va fi disponibil in trei versiuni de motorizare, cea mai puternica insumand 260 de cai.

Divizia britanica a General Motors a dezvaluit zilele acestea o versiune Vauxhall Insignia, sinonimul lui Opel Insignia, pregatita pentru departamentele de Politie. Modelul german va fi disponibil in toate variantele de caroserie: sedan, Sports Tourer si cinci usi.

Politistii vor avea de ales intre trei optiuni de motorizare: doua unitati pe benzina, unul de 2.0 litri si 220 de cai putere si altul de 2.8 litri si 260 de cai putere, ambele cu transmisie integrala, si o unitate diesel de 2.0 litri CDTi de 160 de cai putere.

Linia de productie va da nastere unor exemplare gata echipate cu accesoriile intalnite pe o masina de politie: sistem de reunoastere a numarului de inmatriculare, sirena si lumini de avertizare, sistem de comunicatie si camera de luat vederi.

via | CarScoop

Comentarii (3)

  • Aha
    Modelul american gandit de inginerii americani si fabricat in diverse tari din Europa , prin GM Europa..............Da , americanii au facut treaba buna ! Succes !
    0 8
  • cristian
    Alex sezi bland
    Buna incercare.....stai linistit ca nu te mai baga nimeni in seama :) :)
    6 1
  • Sigur nu e Vauxhall Insignia?
    Englezii, ca si francezii prefera sa cumpere masini din productia interna, ca au de unde alege.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru