Opel își simplifică logo-ul și are un nou motto: "Viitorul aparține tuturor"

de Mircea Meşter
Joi, 15.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lansarea noii generații Insignia le prilejuiește celor de la Opel o modificare de viziune care include simplificarea logo-ului și apariția unui nou mesaj de marcă care promite acces ușor la tehnologii de ultimă oră pentru toți clienții mărcii.

2017 se dovedește a fi un an plin de convulsii și schimbări în ceea ce privește marca Opel. Constructorul german a anunțat în primăvara acestui an că va fi cumpărat de PSA Peugeot-Citroen într-una dintre cele mai interesante mutări din industria auto a ultimilor ani. Ei bine, cu schimbarea de proprietar în derulare, Opel anunță oficial, odată cu lansarea noii generații Insignia, că își schimbă motto-ul, logo-ul și orientarea business-ului.

Noul mesaj pe care Opel îl va transmite lumii auto este "Viitorul aparține tuturor", scopul declarat al brandului german fiind cel de a democratiza accesul la tehnologiile de ultimă oră din industrie. 

O schimbare interesantă este cea a logo-ului mărcii. Nu vorbim de modificări radicale, "fulgerul în cerc" fiind în continuare motivul regăsit în ADN-ul mărcii, însă acesta se simplifică radical. Dispar texturile metalice și inscripția OPEL de pe partea superioară a cercului, noul logo prezentându-se în materialele de comunicare Opel ca o versiune 2D a celui vechi. 

Noua generația Insignia, care tocmai se lansează în România, va fi prima mașină din noua eră Opel care afișează logo-ul simplificat, pe grila modelului german urmând să fie regăsit însă într-o versiune 3D.

Comentarii (2)

  • Asta e locul Opel in alianta PSA: low cost. Pana si sigla a fost adaptata in consecinta.
    3 8
  • Păcat...Mare păcat că Opel va deveni și mai șters și mai nesemnificativ. Acum de confirmă ceea ce am anticipat într-o altă postare și anume că Opel în structura francezilor își va schimba radical poziționarea pe piața.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru