Opel lanseaza editia speciala Corsa Football Championship

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 08.05.2010
Opel a lansat Corsa Football Championship, model special creat pentru echipa nationala de fotbal a Germaniei.

Cu aproximativ o luna inainte de debutul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, Opel a lansat o editie speciala a modelului Corsa dedicata echipei nationale a Germaniei. Botezata Corsa Football Championship, subcompacta germana dispune de cateva modificari estetice.

Modelul constructorului din Russelsheim a fost vopsit cu o nunata de alb speciala, iar culorile nationalei germane au fost imprimate pe partea laterala a masinii. De asemenea, oglinzile modelului german au fost si ele vopsite in culorile nationale.

La interior, Corsa Football Championship dispune de scaune sport, pedalier din aluminiu si volan imbracat in piele. La exterior jantele de 17 inch vopsite in negru completeaza modificarile aduse de Opel. Pretul pentru aceasta editie speciala este de 15.160 de euro, pentru versiunea de 1.4 litri care dezvolta 87 de cai putere.

Via | leblogauto

Comentarii (2)

  • anti-prostie
    nu ma intelegeti gresit dar as vrea si o versiune Playboy sa vad.
    0 1
  • valentin
    nuuu
    cred ca este o greseala , pe Corsa d nu a existat niciodata "versiunea de 1.4 litri care dezvolta 87 de cai putere" eu zic sa va mai documentati
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru