Opel Mokka Moscow Edition: studiu de design dedicat capitalei Rusiei

de Bogdan Mirică
Joi, 28.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel Mokka Moscow Edition a fost lansat oficial în cadrul salonului inaugurat în capitala Federaţiei Ruse. Modelul este de fapt un studiu de design, care explorează mai multe posibilităţi de personalizare.

Opel profită de ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Moscova pentru a celebra succesul lui Mokka pe piaţa din Federaţie. Germanii au lansat studiul de design Mokka Moscow Edition, explorând totodată şi noi posibilităţi de personalizare pentru crossover-ul lor de clasă mică.

Pentru a fi siguri că exerciţiul de personalizare nu trece neobservat, cei de la Opel au vopsit maşina în portocaliu şi elementele de protecţie ale caroseriei în culoarea albastru închis. Jantele au fost vopsite şi ele în două tonuri de culoare, iar inserţiile metalice s-au înmulţit.

Dedicat şi Moscovei, modelul poartă pe capotă un desen inspirat de capitala Rusiei: litera „O” din interiorul cuvântului Mokka a fost stilizat pentru a simboliza inelul central al oraşului. Acest joc estetic se regăseşte la nivelul acoperişului, al capotei, al posteriorului şi al interiorului.

Şi pentru că veni vorba despre interior trebuie să spunem că Opel Mokka Moscow vine cu o tapiţerie din piele, de culoare bleumarin, cusută cu aţă portoclaie pentru a fi în ton cu posteriorul.

Plafonul a fost îmbrăcat în Alcantara şi prezintă acelaşi motiv al literei „O”, în vreme ce plasticul standard a fost înlocuit cu unul superior.

Comentarii (6)

  • Ha ha ha... Asta ca urmare a sanctiunilor impuse de UE Rusiei, nu?
    7 0
  • Din cate vad, la interior au pus si noul sistem multimedia Opel Multilink, disponibil si la Adam, Insignia si noul Corsa.
    3 0
  • facelift
    Sistemul la interior se numeste IntelliLink, si este marca inregistrata...
    3 0
  • inexorabil
    Nu mai prostiti, bai, populatia; fratia Mokka & Encore s-a facut praf la "proba adevarului" (SOT). Mai bine propuneti clasa superioara (mid-size SUV), fiindca modelul get-beget nord-american Chevrolet Equinox (corespondent local: GMC Terrain) s-a comportat excelent la teribilul test IIHS...Dar, fiindca voi, nemtalailor, ati ejectat Chevy din Europa din cauza ifoselor voastre hegemonice, lumea nu va apuca sa conduca realmente in siguranta. Sper ca macar rusii sa arate putina minte si, astfel, sa nu puna botul la facatura germana.
    0 4
  • @facelift, imi cer scuze, am facut confuzie cu suspensia Multilink.
    3 0
  • Studiul asta pt Moscova l-as fi facut vospit in culori de camuflaj, cu o turela de tanc pe el si pe hayon as fi scris cu litere de-o schioapa "ajutor umanitar". Ca sa fim in tendinte cu ultimele evolutii.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru