Opel va reduce producția la Ruesselsheim în urma vânzărilor slabe: modelele Insignia și Zafira sunt construite la uzina germană

de Paul Cosma
Vineri, 25.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a anunțat că va reduce producția la Ruesselsheim, acolo unde sunt construite modelele Insignia și Zafira. Constructorul nu a dat detalii, însă presa germană susține că producția va scădea de la 123.000 (în 2018) la 68.000 de unități în acest an.

Presa din Germania vorbește despre o nouă reducere a producției la una din fabricile Opel. Vânzările slabe înregistrate de Opel în vara lui 2018 au dus la “încetinirea” producției la două dintre fabricile constructorului.

Opel a transmis că va reduce producția la Ruesselsheim, ca urmare a unui “proces continuu de ajustare a producției”.

Constructorul nu a oferit alte detalii, însă presa germană susține că ar fi vorba despre o înjumătățire a producției. De la 123.000 de exemplare în 2018, producția de la Ruesselsheim ar urma să scadă la 68.000 de vehicule în acest an.

În cadrul fabricii sunt produse modele Insignia și Zafira. În 2018, vânzările Zafira în Europa au scăzut cu 39%, potrivit datelor Jato Dynamics, iar cele pentru Insignia au înregistrat un declin de 6.8%.

Via Automotive News

Comentarii (3)

  • e normal...
    sedan si monovolum: exact ce nu mai cauta lumea
    11 3
  • Sfiosu
    Vanzarile vor scadea in continuare dupa asocierea opel cu peugeot si citroen!opel e doar cu numele o marca germana ,un fel de cioara vopsita!
    3 3
  • @Sfiosu
    Slava domnului ca la grupull VAG nu exista asa ceva ..ptiu drace...cioara vopsita mai colorata ca la vw nu exista skoda>seat>vw>audi exista sanse sa vezi acelasi volan, fete de usi sau interioare , de motoare numai zic ca alea chiar le vezi la toate . Aici nu mai se vorbeste de cioara vopsita. Ce frumos e sa vorbesti dupa cum iti convine. :))))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru