Organizatorii Festivalului de la Goodwood vor celebra istoria lui Bernie Ecclestone cu o statuie

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Marti, 20.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Anul acesta, în fața casei Lordului March, organizatorii Festivalului Vitezei de la Goodwood vor monta o statuie dedicată carierei lui Bernie Ecclestone.

Bernie Ecclestone este figura care a stat în spatele dezvoltării fenomenului numit Formula 1. Născut în 1930, britanicul își începe cariera în motorsport în anii '40.

Fost pilot de Formula 1, Ecclestone trece de cealaltă parte a boxelor și îi ajută pe Stuart Lewis-Evans și Jochen Rindt. În 1971, Bernie cumpără echipa Brabham F1, iar trei ani mai târziu preia controlul Asociației Construtorilor din Formula 1.

Au urmat apoi o mulțime de ani petrecuți în spatele acestui fenomen numit Formula 1, coordonând și dezvoltând strategii pentru creșterea sportului cu motor. Multe dintre deciziile sale au fost contestate de alți specialiști, dar Bernie a continuat să facă lucrurile într-un mod profesionist.

Pentru a celebra toți acești ani în care s-a dedicat Formulei 1, organizatorii Festivalului Vitezei de la Goodwood vor amplasa în fața casei Lordului March o statuie specială dedicată lui Bernie Ecclestone.

Via | Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru