(P) Soluții specializate pentru industria auto, unul dintre cele mai exigente domenii

de Daniel Popescu
Joi, 02.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gebruder Weiss România oferă soluţii logistice inteligente pentru clienţii săi şi asigură servicii flexibile de distribuţie prin transport rutier, feroviar, aerian şi maritim.

Fiecare industrie se bucură de specificitate și funcționează după reguli care influențează atât organizarea business-ului jucătorilor din industriile respective, cat și afacerile adiacente.

Indiferent că ne referim la automobile sau la componente pentru autovehicule, industria auto este una dintre cele mai exigente din prisma nivelului ridicat de calitate și a timpilor de reacție impuși.

Este o industrie puternic afectată de inovațiile în materie de tehnologie cu care jucătorii trebuie să țină pasul pentru a fi competitivi, iar cu cât cerințele acestei industrii cresc, cu atât așteptările vis-a-vis de serviciile prestate de furnizori de transport și logistică cresc.

Datorită experienței pe această piață și parteneriatului cu multiple companii producătoare, furnizori sau distribuitori pentru industria auto, știm că pentru o colaborare de succes este nevoie de o integrare perfectă a următoarelor componente: transport, depozitare, logistică in-house, sisteme informatice, soluții logistice personalizate și adaptate fiecărei nevoi.

La Gebruder Weiss, fiecare componentă de mai sus este transpusă într-o echipă de profesioniști, orientată spre soluții și rezultate, ce pun la dispoziție:

Timpi de livrare agreați individual
Servicii Just-in-time
Track & Trace
Depozitare materiale brute, componente, produse finite
Transport de la depozit la furnizor 
Ambalare și etichetare 
Sistem propriu de management a depozitului (oWMS)

Cu ajutorul strategiilor și serviciilor eficiente susținem întregul lanț de logistică și distribuție al clienților noștri, asigurând astfel baza unei activități sustenabile pe piață.

Pe baza unor analize profesionale și a unei planificări exacte, experții noștri dezvoltă soluții personalizate, care sunt ulterior implementate prin intermediul unei coordonări precise.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru