Pachet aerodinamic pentru Cadillac CTS

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 24.04.2008
Tunerii americani D3 au pregatit un kit aerodinamic pentru modelul Cadillac CTS.

Casa de tuning D3 lanseaza un pachet aerodinamic pentru Cadillac CTS. Fiind o masina care intampina o rezistenta marita la inaintare, noul CTS beneficiaza acum de un kit exterior destinat valorificarii  performantelor propulsorului. Imbunatatirea aerodinamicii noului Cadillac CTS ofera si un plus la capitolul design.

D3 a modificat aspectul partii frontale a lui Cadiilac CTS. Schimbarile constau intr-o noua grila frontala, de dimensiuni mai mari, care permite absorbtia unei cantitati sporite de aer in compartimentul motorului. In plus, specialistii D3 au coborat spoilerul fata in vederea obtinerii unei apasari aerodinamice sporite.

Spoilerul fata incorporeaza in desginul sau si prize de aer pentru aerisirea franelor din fata. Pragurile laterale completeaza stilul Cadillac-ului si transfera linia caroseriei catre partea din spate. Difuzorul de aer atasat spoilerului din spate imbunatateste procesul de curgere a aerului pe sub sasiu. D3 mai include in pachetul de tuning si un set de eleroane, unul in continuarea plafonului si unul incadrat in capacul portbagajului.

Tunerii americani au ales sa prezinte noua infatisare a lui Cadillac CTS printr-o sedinta foto animata de prezenta a doua fete atragatoare.

Via | Autoblog

Taguri: CTS, Cadillac

Comentarii (2)

  • TARE
    Kit-ul contine si gagicutzele, nu? Manca'le'ar mama! :P
    0 0
  • AndreiRN
    Hmmmm
    Mama sa-si mai puna pofta in cui ca pe astea le-as manca eu. Daca nu ma prinde nevasta bineinteles.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru