Pachet de siguranță la ofertă: Nissan Vision aduce toate sistemele de prevenire a accidentelor pe Qashqai, Juke și X-Trail

de Bogdan Mirică
Luni, 05.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan îmbunătățește nivelul de siguranță oferit de modelele Qashqai, X-Trail și Juke cu un pachet de sisteme denumit Vision.

Pentru că este conștient de preocuparea europenilor pentru nivelul de siguranță oferit de un automobil, Nissan caută să își atragă de partea sa noi clienți prin introducerea unei noi game. Ea se numește Nissan Vision și este disponibilă alături de mai multe tehnologii de siguranță activă, dar și alături de celebrul sistem de camere cu vedere la 360 de grade, Around View Monitor.

Gama Nissan Vision va include modelele Qashqai, Juke și X-Trail, precum și compacta Pulsar. Cele patru camere video poziționate în jurul mașinii vor ajuta șoferii să parcheze mai ușor, dar vor pava și drumul către ProPilot, tehnologia prin care Nissan va face accesibilă publicului larg rularea autonomă. Primul model european care va primi această trăsătură va fi crossover-ul Qashqai în anul 2017.

Revenind la gama Vision, trebuie să precizăm că ea va fi disponibilă și alături de avertizare la depășirea benzii de mers, monitorizare a unghiului mort, frânare de urgență automată, detectare a obiectelor în mișcare, asistent pentru faza lungă și recunoașterea semnelor de circulație.

Toată gama Nissan Vision are la bază nivelul de echipare N-Connecta, care includea până acum bare de amarare pe acoperiș, o tapițerie din piele și Alcantara, dar nu avea acces la acest pachet tehnologic de siguranță decât opțional.

Comentarii (4)

  • Dacă nu-i nici un comentariu înseamnă că nu-i interesează pe rumâni siguranța.
    5 4
  • ...daca nu-i tedei...
    9 3
  • vw s-a apucat de făcut cârnați
    @q
    Într-adevăr sunt puțini posesori de Nissan fiindcă partea nasoală la marca asta e service-ul și piesele ce în general nu le găsești decât pe original, aspect ce implică timpi de așteptare mari și prețuri pe măsură. Mașinile în schimb sunt bune chiar și ptr. drumuri ca ale noastre.
    1 1
  • frumos din partea lor, pana la urma tehnologia s-a ieftinit destul de mult, preturile astea umflate pentru o tableta pusa in bord nu-s decat manevre de marketing.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru