Pachet sport pentru Seat Ibiza de la JE Design

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 11.06.2008
JE Design a pregatit un kit exterior pentru Seat Ibiza, urmand sa imbunatateasca si propulsoarele modelului.

Esential

130 CP va dezvolta motorul TDI de 1.9 litri al lui Seat Ibiza.
877 euro este pretul kit-ului exterior pregatit de Je Design pentru Seat Ibiza.

Casa germana de tuning Je Design s-a grabit sa lanseze deja un pachet sport pentru noul SEAT Ibiza, desi modelul nu este inca disponibil in showroom-uri. Varianta cu cinci usi a micutului model va beneficia de un kit exterior in valoare de 877 euro care include praguri laterale, spoilere fata si spate noi, redesenate.

Imbunatatirea suspensiilor si coborarea garzii la sol cu 35 mm sunt oferite de Je Design pentru 149 de euro. Pentru un aspect mai atragator tunerii germani au pregatit si un set de jante din aliaj cu spite multiple care poate fi comandat in diferite finisaje si dimensiuni de 17 sau 18 inch.

Momentan, Je Design a pregatit doar pachetul exterior pentru mult asteptatul Seat Ibiza, urmand sa lanseze ulterior si imbunatatiri pentru motoarele modelului. Astfel, motorizarile turbo-diesel de provenienta Volkswagen de 1.4 litri si 1.9 litri sunt asteptate sa livreze 105 CP, respectiv 130 CP.

Via | ZerCustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru