Feedback

Stiri auto

Miercuri, 30 Mai | Industrie

Fiat nu va participa la Salonul Auto de la Paris: Ferrari și Maserati, singurele branduri ale alianței Fiat-Chrysler care vor fi prezente

Fiat, Alfa Romeo, Jeep și Abarth au anunțat că vor absenta de la ediția din toamnă a Salonului Auto de la Paris, astfel că Ferrari și Maserati vor fi singurele branduri ale Alianței Fiat-Chrysler care vor avea standuri.
Miercuri, 30 Mai | Masini electrice si hibride

Mașinile electrice se vor tripla în următorii doi ani: cifra globală va crește de la 3.7 milioane la 13 milioane de unități

Numărul mașinilor electrice va crește de peste 3 ori în următorii doi ani, de la 3.7 milioane în 2017 la 13 milioane de unități până la sfârșitul lui 2020. Cel puțin așa arată ultimul raport al Agenției Internaționale a Energiei.
Miercuri, 30 Mai | Modele noi | 2 comentarii

Informații noi despre Audi e-tron: SUV-ul electric va deveni primul model de serie cu camere video încorporate în oglinzile laterale

Audi a anunțat că SUV-ul electric e-tron va fi disponibil opțional cu camere video încorporate în oglinzile laterale care vor putea fi setate pentru condus pe autostradă, în mediul urban sau pentru efectuarea parcărilor.
Miercuri, 30 Mai | Industrie

Angajații Opel au făcut pace cu patronii de la PSA: francezii garantează siguranța joburilor până în 2023 și investiții în fiecare fabrică din Germania

Sindicatele germane care reprezintă angajații Opel au ajuns la o înțelegere cu patronii de la PSA și vor înceta protestele din ultima perioadă. Francezii s-au angajat să asigure joburile muncitorilor de la Opel până în vara lui 2023 și să facă investiții în fiecare fabrică din Germania. În schimb, angajații Opel au acceptat ca salariile să le fie mărite abia după 2020.
Miercuri, 30 Mai | General

Peugeot 208 și 308 Tech Edition: pachet special cu sisteme de siguranță

Peugeot 208 și 308 au primit un pachet special Tech Edition care integrează sisteme de siguranță precum Active City Brake sau Front Park Assist și se bazează pe nivelul de echipare Allure.
Miercuri, 30 Mai | General

Noutăți de vară în gama BMW: motoare noi pentru X3 și X4 și ediție specială pentru Seria 1

BMW a introdus două motoare diesel noi pentru SUV-urile X3 și X4, iar Seria 1 a primit o ediție specială, în timp ce alte modele beneficiază de diverse îmbunătățiri.
Miercuri, 30 Mai | Drive test | 16 comentarii

Test drive Ford Fiesta Active - Atac la Stepway

Ford mizează pe apetitul clienților pentru SUV-uri și crossovere și lansează versiunea Fiesta Active. O gardă la sol mai mare, protecții pentru caroserie și aceleași calități dinamice pe care deja le cunoaștem sunt ingredientele cu care producătorul american speră să câștige inimile europenilor. Am testat Fiesta Active în versiunea de 100 CP și cutie automată.

Nemții au prins curaj: Volkswagen estimează că va depăși obiectivul de un milion de mașini electrice vândute anual până în 2025

Volkswagen se așteaptă ca obiectivul de un milion de mașini electrice vândute anual până în 2025 să fie depășit cu ajutorul unei cereri ridicate din Europa și China, potrivit unui oficial al companiei.

Tesla amână lansarea Model 3 în Europa cu 6 luni: mașina electrică va fi disponibilă în prima jumătate a anului 2019

Tesla a anunțat că Model 3 va fi disponibil pe piața europeană în prima jumătate a anului viitor, cu 6 luni mai târziu decât planurile stabilite la startul producției.
Marti, 29 Mai | Economic | 15 comentarii

Topul celor mai vândute modele în fiecare țară europeană: Skoda Octavia și Volkswagen Golf, cele mai populare

Skoda Octavia a fost cel mai bine vândut model în primele 4 luni ale anului în 6 țări europene, în timp ce Volkswagen Golf a reușit această performanță în 5 țări. În rest, europenii au preferat în special modele subcompacte.
Marti, 29 Mai | TV: Prezentari

VIDEO: Audi a publicat un nou teaser video din campania dedicată viitorului SUV Q8: în episodul al treilea vedem semnătura luminoasă a farurilor

Audi a publicat al treilea episod al seriei "Q8 Unleashed". În noul clip video, nemții ne arată semnătura luminoasă a blocurilor optice pregătite pentru viitorul Audi Q8. SUV-ul german va fi prezentat oficial în 5 iunie.
Marti, 29 Mai | Economic

Producția modelelor BMW i va crește de la 130 la 200 de unități pe zi: investiții de 300 de milioane de euro la uzina din Leipzig

Grupul BMW a anunțat investiții de peste 300 de milioane de euro în uzina sa din Leipzig. Scopul investiției este creșterea producției anuale cu circa 100.000 de unități, față de nivelul actual de 250.000 de exemplare. Producția modelelor BMW i va crește, în toamna acestui an, de la 130 la 200 de unități pe zi pentru a satisface nivelul ridicat al cererii.
Marti, 29 Mai | Masini electrice si hibride

BMW va introduce în iulie încărcarea wireless pentru 530e iPerformance: 3 ore și jumătate pentru încărcarea completă a modelului plug-in hybrid

Hibridul plug-in BMW 530e iPerformance va fi disponibil din luna iulie cu un sistem de încărcare wireless prin inducție care va permite o încărcare completă a acumulatorului în 3 ore și jumătate.
Marti, 29 Mai | Industrie

Sărbătoare la McLaren: britanicii au livrat exemplarul cu numărul 15.000, la 7 ani de la începerea producției

McLaren are motive de sărbătoare după ce a livrat mașina cu numărul 15.000. Un model 570S Spider în culoarea Curacao Blue a marcat evenimentul festiv, la 7 ani de la începerea producției în cadrul fabricii din Woking.
Marti, 29 Mai | Modele noi

Audi Q8 primește un nou teaser: partea frontală a SUV-ului, dezvăluită înainte de lansarea din 5 iunie

Audi a publicat o nouă schiță care scoate în evidență designul părții frontale a noului SUV Q8, care va fi dezvăluit în 5 iunie în China.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Mai | Economic

Volkswagen va deschide 3 fabrici noi în China: cerere mare de SUV-uri și mașini electrice pe cea mai mare piață auto din lume

Grupul Volkswagen va deschide 3 fabrici noi în China, alături de partenerul local FAW, ca urmare a cererii mari pentru SUV-uri și mașini electrice, sectoarele cu creștere accelerată pe cea mai mare piață auto din lume.
Marti, 29 Mai | Drive test | 14 comentarii

Test Drive Mercedes-Benz CLS 400d 4MATIC - Dinastie

Ajuns la a treia generație, Mercedes-Benz CLS revine cu forțe proaspete și cu un design diferit în acțiunea unui segment pe care l-a inventat acum 14 ani. Am testat versiunea 3.0 diesel de 340 CP și vă oferim primul verdict.
Marti, 29 Mai | Industrie | 2 comentarii

Toyota rămâne cel mai valoros brand auto din lume, pentru al șaselea an la rând: Mercedes a urcat pe locul 2 și a devansat BMW

Toyota și-a păstrat poziția de cel mai valoros brand auto la nivel mondial, pentru al șaselea an la rând, după ce a depășit Mercedes, care a trecut peste BMW și a ocupat locul 2 în clasament. Tesla a avut o creștere consistentă de 60% și s-a apropiat foarte mult de poziția a 7-a, ocupată de Audi.
Luni, 28 Mai | Industrie | 20 comentarii

Comisar european: "Nu vrem ca România să se umple de mașini diesel vechi"

Comisarul european Elzbieta Bienkowska susține că regulile implementate la nivelul UE după scandalul Dieselgate vor ajuta oficialii să amendeze mai ușor constructorii care nu respectă regulile de emisii. De asemenea, oficialii UE vor recall-uri mai susținute în statele europene care au minimizat importanța lor, cum este și cazul României.
Luni, 28 Mai | Oameni si masini

Permis de Transilvania

România ascunde o mulțime de locuri încă neatinse de modernismul urban. Tocmai asta l-a atras pe Prințul Charles în Transilvania. Și tocmai asta ne-a ajutat pe noi să descoperim locurile de care Alteța sa este îndrăgostit. Tot alături de un englez 100%: noul Mini Cabrio facelift.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru