Feedback

Stiri auto

Marti, 27 Martie | Industrie | 2 comentarii

Program de plecări voluntare la Opel: nemții vor să evite închiderea unor fabrici

Opel a anunțat lansarea unui program de plecări voluntare pentru angajații săi, astfel încât să “îmbunătățească competitivatea operațiunilor din Germania”, adică să evite închiderea unor fabrici.
Marti, 27 Martie | Economic

Kia aniversează 3 milioane de mașini produse în Europa: Sportage și Cee'd sunt principalele modele fabricate la uzină din Slovacia

Kia a anunțat că a produs 3 milioane de mașini la uzina pe care o deține în Slovacia de la inaugurarea din 2006. Dintre acestea, 1.4 milioane de unități au fost Sportage, iar alte 1.3 milioane Cee'd.

Porsche a luat decizia finală: "911 nu va avea niciodată versiune electrică, dar varianta plug-in hybrid vine în câțiva ani"

Porsche susține că nu va lansa niciodată o versiune electrică pentru celebrul 911, însă confirmă în același timp dezvoltarea unei variante plug-in hybrid care va apărea pe piață în următorii ani.
Marti, 27 Martie | Industrie

Nissan Europe are un nou șef: italianul Gianluca de Ficchy a mai trecut pe la Fiat-Chrysler

Italianul Gianluca de Ficchy a fost promovat în funcția de șef al Nissan Europe, după ce fostul director a părăsit funcția din motive personale. El a ocupat până acum poziția de CEO al RCI Bank, divizia financiară a alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.
Marti, 27 Martie | Oameni si masini

Patriarhul

Este omul care a pus M-ul în BMW. La propriu. Considerat părintele lui M1, legendarul model sport al mărcii bavareze, și-a construit imaginea unui personaj în jurul sporturilor cu motor. Faceți cunoștință cu Jochen Neerpasch.
Marti, 27 Martie | Modele noi | 2 comentarii

Volkswagen Advanced, noul SUV dedicat pieței din China, ar putea ajunge în Europa: germanii se gândesc să exporte noul model

Volkswagen a dezvăluit că analizează deja oportunitatea de a exporta noul SUV Advanced de segment mediu și în alte țări, deși în faza inițială acesta este dezvoltat exclusiv pentru piața din China.
Marti, 27 Martie | Modele noi | 5 comentarii

Rolls-Royce lansează ediția specială Wraith Luminary: 55 de unități cu plafon cu stele căzătoare și accesorii acoperite cu țesătură din oțel

Rolls-Royce a publicat primele imagini cu Wraith Luminary. Modelul pregătit de britanici va fi asamblat în doar 55 de unități și oferă un plafon cu stele căzătoare, lemn perforat și o țesătură realizată din oțel.
Marti, 27 Martie | Masini electrice si hibride

Tesla pregătește o nouă generație de tehnicieni pentru mașinile electrice: Tesla Start este un training adresat studenților

Tesla a lansat un program de training pentru viitori tehnicieni de mașini electrice, cu scopul să atragă în primul rând studenții care vor să lucreze în cadrul companiei.
Marti, 27 Martie | General | 3 comentarii

Descoperă noul Newsletter Automarket: noutățile zilei, alese manual de specialiștii noștri

Noul Newsletter Automarket le este dedicat 100% pasionaților de mașini. Primești gratuit în fiecare zi pe mail o sinteză lucrată manual a ultimelor 24 de ore din lumea auto în condiții grafice excelente.
Marti, 27 Martie | Masini autonome

Uber nu mai are voie să facă teste cu mașini autonome în Arizona: interdicția a fost impusă de autoritățile americane

Guvernatorul statului american Arizona a suspendat dreptul Uber să realizeze teste cu mașini autonome pe drumurile publice, după accidentul nefericit în care un vehicul al companiei a acroșat fatal o femeie.
Marti, 27 Martie | Modele noi

Lynk&Co a prezentat noul SUV 02: modelul chinezilor ajunge în Europa în 2020

Compania Lynk&Co a prezentat o versiune de pre-producție a noului 02. Debutul european este programat pentru 2020. În același timp, oficialii companiei au anunțat că primul SUV, 01, va fi asamblat în uzina Volvo din Belgia.

Nissan vrea să recicleze bateriile mașinilor electrice: vechile baterii vor fi “readuse la viață” și vândute la jumătate de preț

Nissan se pregătește să deschidă o fabrică în care va recicla bateriile de pe mașinile electrice ale căror performanțe nu mai sunt la fel de bune. Japonezii spun că vechile baterii vor fi recondiționate și vândute pe piață la jumătate de preț față de o baterie nouă.

SUV-ul e-tron va fi produs în uzina din Bruxelles: asamblarea primului model electric Audi va demara în cursul acestui an

Versiunea de serie a lui Audi e-tron prototype va fi asamblată în uzina din Bruxelles. Nemții spun că producția va demara până la finalul anului curent, iar procesul de asamblare va fi unul neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2.
Luni, 26 Martie | Formula 1 | 50 comentarii

Hamilton a ratat victoria în Australia din cauza unei erori software: "Calculatorul a interpretat greșit datele"

Mercedes a dezvăluit că Lewis Hamilton a pierdut prima poziție în cursa de la Melbourne în favoarea lui Sebastian Vettel din cauza unei erori software.
Luni, 26 Martie | Motorsport | 3 comentarii

Campionatul Național de Raliuri: Simone Tempestini a câștigat Raliul Brașovului

Echipajul format din Simone Tempestini și Sergiu Itu a câștigat Tess Rally Brașov, prima etapă a Campionatului Național de Raliuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Martie | Motorsport

Detalii noi despre Citroen C3 R5: modelul dedicat raliurilor dezvoltă 286 CP și 420 Nm

Citroen a publicat o serie de informații noi despre C3 R5. Modelul dedicat raliurilor are un motor de 1.6 litri care dezvoltă 286 CP și 420 Nm. Primul test adevărat cu noul C3 R5 va avea loc în cadrul Tour de Course, etapa a patra a Campionatului Mondial de Raliuri.
Luni, 26 Martie | Modele noi | 5 comentarii

Toyota Avensis ar putea fi eliminat din gamă: japonezii, descurajați de vânzările slabe ale modelului

Toyota analizează posibilitatea de a renunța la producția lui Avensis din cauza scăderii majore de popularitate a modelului și a segmentului D în ansamblu.
Luni, 26 Martie | Industrie

Șeful Peugeot: “Nu avem nevoie de modele electrice dedicate ca să respectăm normele mai stricte privind emisiile”

Peugeot susține că va reuși să respecte țintele mai stricte privind emisiile de CO2 fără să fie nevoie să lanseze modele electrice în acest sens. Potrivit șefului companiei, acest obiectiv va fi atins “cu siguranță” până în 2021.
Luni, 26 Martie | Concepte

Sold out! Toate cele 75 de exemplare McLaren Senna GTR au fost cumpărate

Conceptul McLaren Senna GTR, al cărui debut a avut loc la Salonul Auto de la Geneva, va fi produs în doar 75 de exemplare, iar toate fiind deja cumpărate, potrivit companiei.
Luni, 26 Martie | Modele noi

Peugeot 508 va primi o nouă versiune sportivă în toamnă: modelul ar putea utiliza motorul de 270 de cai putere de pe 308 GTI

Peugeot a confirmat că 508 va primi încă o versiune sportivă în toamna acestui an, iar aceasta ar putea fi echipată cu motorul PureTech de 1.6 litri și 270 de cai putere disponibil în prezent pe 308 GTI.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru