Parcul tematic al F1, amanat pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.02.2009
Compania care trebuia sa construiasca primul parc tematic al Formulei 1 in Dubai a anuntat ca suspenda lucrarile din cauza crizei financiare.

Compania Union Properties PJSC urma sa contruiasca in acest an primul parc tematic pentru Formula 1, numit F1-X si localizat in Dubai.

Desi trebuia sa fie inaugurat in toamna acestui an, constructorul a anuntat ca a fost nevoit sa intrerupa temporar proiectul din lipsa de fonduri. Cauza principala este legata de criza financiara care afecteaza Statele Unite si Europa si care a ajuns acum si in Orientul Mijlociu.

"Proiectul este finantat printr-un model de afaceri puternic care rezista impotriva recesiunii permitand o crestere viitoare pentru a Dubaiului. Avand in vederee finalizarea constructiei in proportie de 50%, este greu de crezut ca nu vom obtine un partener financiar in urmatoarele zile sau saptamani pentru a capitaliza aceasta oportunitate", a declarat Penny Fischer, directorul de marketing al companiei Union Properties PJSC.

Proiectul F1-X a fost amanat astfel pentru anul 2010.

Taguri: XF-1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru