PARIS 2008 LIVE: Monotonie la standul Dacia

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 02.10.2008
Constructorul roman nu a pregatit surprize pentru salonul parizian, Logan MCV facelift si Sandero diesel fiind singurele noutati.

Singurul constructor de automobile roman nu putea lipsi de la cel mai important salon european al anului, Dacia pregatind un stand sarac in premiere dar incapator pentru toti jurnalistii prezenti la eveniment.

Asa cum anticipasem in urma cu o saptamana, Dacia vine la Paris cu versiunea revizuita a actualului Logan MCV. Faceliftul operat pe varianta sedan isi face aparitia acum si pe break, care primeste aceleasi blocuri optice fata restilizate si acelasi interior imbunatatit.

Cealalta premiera pregatita de Dacia nu este o surpriza pentru nimeni, fiind vorba de versiunea diesel a hatchback-ului Sandero. Aceeasi motorizare de 1.5 litri diesel cu doua versiuni de putere, pe care toata lumea o astepta.

In rest, nimic special din partea constructorului roman, care nu aduce la Paris mult asteptatul SUV Stepway. Probabil acesta ar mai fi animat standul anost, care era pustiu la orele diminetii.

Taguri: , Dacia, Sandero, Stepway

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru