PARIS 2010: Hyundai i20 a fost tunat de Brabus

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 01.10.2010
Una dintre cele mai neobişnuite colaborări din domeniului tuningului îi are în centru pe cei de la Hyundai şi pe inginerii Brabus. Rezultatul: Hyundai i20 Sport Edition.

Deşi Brabus ne-a obişnuit până acum mai ales cu pachete şi kituri sport aplicate modelelor pe care le scot pe piaţă mărcile grupului Daimler, Salonul Auto de la Paris ne-a rezervat o surpriză din acest punct de vedere. Astfel, la standul Brabus poate fi admirat un Hyundai i20 Sport Edition by Brabus, modelul coreean primind o faţă nouă şi mai ales un nou interior din partea cunoscutului tuner german.

Dacă Hyundai i20 a primit la exterior o faţă nouă care include faruri, proiectoare, grilă şi geamuri schimbate, dar şi jante de 17 inch încălţate de pneuri Yokohama, habitaclul s-a schimbat total, doar sigla de pe volan amintindu-ne de faptul că privim un interior Hyundai. Ambianţa este dominată de prezenţa cenuşiului şi portocaliului. Apar scaune Recaro bicolore acoperite cu piele, acelaşi material acoperind acum interiorul portierelor, bordul, volanul, mânerele schimbătorului şi cel al frânei de mână. Pe de altă parte, plafonul este acoperit cu piele Alcantara.

Cireaşa de pe tort este apariţia unui display de 7 inch de tip touch-screen.

Brabus nu a oferit până acum nicio informaţie legată de caracteristicile motorului noului Hyundai i20 Sport Edition. Modelul va fi disponibil spre vânzare în 2011, urmând să fie produs în ediţie limitată.

via | Brabus

Comentarii (6)

  • schumi
    Hyundai tunat de Brabus
    Ptiu, drace!!!
    7 2
  • haha
    nu au indraznit sa scrie brabus pe praguri sau in exterior, le e prea rusine :)
    7 5
  • ADRIAN
    pai DA, schumi!!!
    3 0
  • Hyundai i20
    Frumos tuning-ul la Opel-ul asta Corsa ...
    Ahh, e Hyundai?!
    Hmmm. cred ca Brabus a vrut sa incerce cu un Opel si a gasit chestia asta la oferta ....
    3 5
  • I20 Brabus
    Brabus "trazneste" doar mertane! Daca aia (nemtalaii) s-au gandit la marca asta, inseamna ceva, nu? Desigur, nu ma astept la un raspuns constructiv, ca doar esti roman.
    Departe gandul tau cu opelul.... :)
    1 0
  • da bine la imaginea hyundai, dar...
    sa fie Brabus in atat de mare dificultate financiara incat sa accepte bani de la grupul Hyundai-kia?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru