Paris LIVE: Superconcept rusesc marca Lada

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 03.10.2008
Modestul stand Lada a stralucit prin conceptul sport Revolution, care a facut furori la salon.
/
Taguri: Lada

Comentarii (27)

  • !
    E hidos , dar e un inceput.

    O zi buna !
    0 0
  • rosu ca focu'
    felicit rusii ptr idee. se vede si la acest capitol ca Renault ce detine uzina Dacia este in urma. Cred ca daca ar proiecta un astfel de autoturism care sa faca fata calitatii impuse de lume, sunt sigur ca ar avea o multime de cumparatori de peste tot.
    0 0
  • Magyari
    ref. meteo
    Meteo, tu chiar crezi ca piata romaneasca are nevoie de masini sport, la preturi exagerate ? Ca drumurile noastre sunt facute pentru masini sport si viteza?

    Crede-ma, din modelul simplu si practic, numit Logan, se vand mult mai multe exemplare, decat s-ar vinde din modele sport. Tinerii nu au inca forta financiara sa se intretina singuri, deci de masini sport nu se pune problema. Cand ai deja o anumita varsta, renunti la povestile astea, si poate vrei o masina mare, spatioasa pentru familie....
    0 0
  • superb
    0 0
  • plumbiX
    E un exercitiu de design. E o chestie folositoare si foarte raspandita. Mai trebuie sa scoata ungurii si bulgarii o masina sport si poate atunci se va gandi si Dacia sa faca ceva. Daca Lada care nu are asa profit cum are Dacia a putut face nu inteleg de ce noi nu putem. Sa ramana concept numai sa existe o masina cu care sa se poata mandri.
    0 0
  • mda
    RUSII AU FACUT TEHNOLOGII BUNE. AU FOST PRIMII IN SPATIU. SI MULTE ALTELE...ELICOPTERUL , TABELUL LUI MENDELEEV , CAINELE LUI PAVLOV SI LISTA POATE CONTINUA.....EI NU AU FOST PREA TARI LA FINISAJE. BINEINTELES CA RENAULT VA AJUTA LA DEPASIREA ACESTEI FAZE. SUCCES !
    0 0
  • Claudiu H
    masini sport dacia,lada
    plumbiX :"Mai trebuie sa scoata ungurii si bulgarii o masina sport si poate atunci se va gandi si Dacia sa faca ceva"

    De ce ar trebui sa faca Dacia sau Lada masini sport?
    Crezi ca Ferrari ar trebui sa faca niste sedanuri ?
    Trebuie sa fii idiot ca de la Lada sau de la Dacia sa scoti concepte super-sportive.
    Si trebuie sa fii si mai cretin ca sa comentezi: "poate atunci se va gandi si Dacia sa faca ceva".

    Bantuie prostii pe forumuri ...
    0 0
  • la la la
    la la la
    pozele sunt facute k de un pici de 12 ani cu un mobil ...:|
    0 0
  • Copie infecta
    E o chopie infecta, o incercare nereusita sa copieze un FERRARI!!!!!
    Sunt patetici
    0 0
  • Cip Iasi
    fara suparare e urata
    rusi si americani au un mare talent in a face masini fara absolut deloc stil.E un tractor turtit o imitatie de "ceva" cu multe guri de canal introduse in caroserie.
    0 0
  • btw
    pt cei ce nu stiu bulgarii au scos deja ceva de genu si in rest pot sa zik k e faina si lada asta da na...de la ce te poti astepta de la romani, sa comenteze, da oricum remarc multi "priceputi" aici
    0 0
  • Nu arata rau...cam patratoasa fata dar mere....
    0 0
  • Ciprian
    mda, hidoasa
    Am citit mai intai comentariile si mi-am zis... "ah, ce rautacios sunt astia". apoi m-am uitat la poze si mi-am dat seama ca este absolut hidoasa... si spun asta in calitate de fost proprietar de lada samara, fara sa am idei preconcepute despre aceasta marca. Bafta!
    0 0
  • oancancascoancas
    Dacia roadster
    Pt rusi e o realizare...in sfarsit...k de potential nu duc lipsa...

    Cat despre DACIA...daca ar scoate Dacia modelul din imagine cu un motor de 1,2 la pret subtire, se arunca romanii ca la strand...hai sa fim seriosi...la cat de natarai suntem, imaginea conteaza...si eventual un sistem audio beton sa hurle hadrian si gutza de maimutza...baftodelo...yukkkk!
    0 0
  • Schmeisser
    V6-Sputnik
    ..faina masina...da' e in traditia ruseasca..daca nu putem fura sau lua cu japca,spunem ca-i productie proprie...asta-i F-50 toata ziua..
    0 0
  • romania
    deci tot timpu romanu tre sa compare...tre sa spuna: de ce la dacia nu se face? de ce dacia nu are asa ceva, sau daca ar fi asa ceva pe dacie..astea la masini dar comparatiile sunt enorme si la o calatorie tot timpu auzi, de ce la noi nu se poate, de ce la noi nu se face... intrebarea mea este de ce va limitati??? tot timpu comparati ceva cu ce aveti voi! nu mai faceti asta...ii dovada de tzaranism.
    masina ca design este frumoasa, domnule, ai ceva studii avansate de design sa stii ca ii copiata dupa f50?? creca nu. asa ca sa terminam cu prostiile si sa comentam la subiect, nu cu rautate.
    este parerea mea si ma doare undeva daca va convine sau nu..stima si respect de pe partea de VEST!
    0 0
  • "maxi"ai zis bine!!!!
    adevaru e ca... nu ne face pielea 3 ciungi da santem tari in gura...e si asta o trasatura de "familie"
    0 0
  • tractorist
    mda
    cred ca oricarui comentator i-ar placea sa fluiere dupa piptie pi sentru din masina asta hidoasa.
    din pacate e doar un concept
    0 0
  • Dacia e maÅŸina românului. Că e mai scumpă decât face e o altă poveste.
    De ce nu au scos un concept car ca LADA? Nu mă interesează. Prefer să facă un Golan urât dar sigur şi ieftin decât o super sport pe care să nu o cumpere decât vreo 10 maxim 15 oameni.
    0 0
  • 'parerea mea'
    design-ul este cel din anii '70 (in fond este un design clsic, nu are cum sa fie urat)
    dar ce se ascunde sub capota?
    ce performante are masina?
    0 0
  • lol car
    0 0
  • belphegor
    performante
    Au uitat sa precizeze (referitor la performante) ,ca super-inventia asta merge cu APA!!! Sub capota sint 2 rushi voinici care lihniti dupa atita impins abia mai reushesc sa shopteasca:"apa, apa,apa..."...:)
    0 0
  • cool
    ma sincer mie mi se pare un exercitiu de design relativ reusit!dak masina kiar merge cu apa este intr-adevar o realizare!pt toti astia care comenteaza atata sa stiti k firmele care fac astfel de exercitii le fac doar ca exercitii de design,de tehnologie etc.aceste prototipuri nu sunt destinate lansarii pe piata sau altcva!sunt doar k o afirmare a firmei respective,cva de genu:"uite ce pot sa fac!"
    0 0
  • MacBaicu
    Mama mama
    Deci e un Ferrari patrat de prost gust cu finisaje de atelier de tamplarie.
    Fix pe modelul rusesc: daca nu reusesc eu in 50 de ani...in al 51-leu sa-mi bag picioru de nu fur ceva...
    Ce vreti mai mult...Profil, culoare si grile Ferrari, stopuri Lotus si faruri Smart.
    Nu vreau sa ma pronunt fara sa stiu dar banui ca motorul e un 6 in linie de 3000 care consuma cam 35 la suta mixt.
    Ideea de baza e urmatoarea: nimeni nu va cumparar masini supersport rusesti, e ca si cum ai cumpara parfumuri contrafacute sau oua expirate.
    Stiul tipic balsoi.
    Fuck it.
    0 0
  • concept
    Micule bou are ai zis ca o copie infecta a unui ferrari daca stai sa te uiti mai atent e un concept supe reusit de masina super sport cu niste linii extrem de indraznete si frumoase ale unei marci care pur si simplu impresioneaza cu ceva dupa mult timp in care nu a facut nimic, inainte Lada erau niste masini f fiabile si bune ....studiaza liniile unui ferrari si ai sa vezi ca nu aduc cu nimic cu liniile acestei masini
    0 0
  • "chici"
    aaa....cu tot respectu', nu mi se pare nici un fel de studiu reusit sau cine stie ce concept extra-mega. E un "chici" de prost gust. E plin netu' de concept-cars si, culmea, deseneate chiar de rusnaci (cred ca le-ar fi rusine de asa ceva) Rusii stiu sa deseneze au idei super misto, dar probabil ca si la noi s-a ales cel mai "reprezentativ" concept.
    0 0
  • nais ;)
    sir tare ie fratie! pria bielea autovehiculea ;) vinde si ieu catieva oi si porma fac intrecere cu becalii pie la capitala tari noaste dar ma scuzati ca nu i-mi aduce amintie cum sie numieste
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru