Passat R36 e pe tun

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 01.11.2006
Viitorul Volkswagen Passat R36 se afla pe ultima suta de metri a testelor. Spionii germani au surprins noul model in actiune.

Passat R36, model care urmeaza sa fie lansat anul viitor, a fost surprins alergand pe pistele de testare germane.

Modelul asteptat sa apara in luna martie la salonul auto de la Geneva a suferit schimbari majore atat ale designului cat si ale motorului in comparatie cu versiunea de serie. Motorul V6 de 3.6 litri impreuna cu pachetul 4motion vor oferi automobilului 280 de cai putere.

Designul frontal al masinii are un aer sportiv prin gurile de admisie a aerului, mult mai largi, necesare pentru racirea motorului V6, prin suspensia coborata si prin grila frontala de culoare neagra. Cele doua tevi de esapament, logo-ul VW si jantele din aliaj finisate in culoarea neagra completeaza nota sportiva.

Modelul R36 a fost inspirat de Conceptul Passat R-GT prezentat la salonul de tunning SEMA de la Las Vegas. Pretul noului model se va situa undeva la 42.000 de euro.

Comentarii (1)

  • Marius Guiu
    Noul Model Volkswagen Passat R36
    Sunt forte incantat de noul model volkswagen passat,sper sa fie un castig pe piata mondiala pentru producatorii modelului cat si pentru viitorii cumparatori
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru