Patru calendare Porsche 2009

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 16.10.2008
Marca germana Porsche a lansat pe piata patru calendare cu teme diferite, aferente anului 2009.

Esential

35 de euro costa cea mai ieftina versiune a calendarului Porsche 2009.

Porsche a pregatit prin departamentul de Design patru calendare oficiale pentru anul 2009. Unul dintre calendarele Porsche 2009 este realizat pe tema "Engineering and Efficiency, care reda 12 componente tehnologice, la dimensiuni mai mari decat in viata reala.

Al doilea calendar al celebrei marci premium din Stuttgart infatiseaza tema istorica si se intituleaza “Mathematics 2009 - Game of Numbers”. Calendarul dezbate tema modelului Type 64, creat in 1938, model despre care se spune ca este primul care a purtat numele Porsche.

Pentru prima data, Porsche Design a creat un calendar in format A1, limitat la doar 2000 de exemplare si prevazut cu o hartie de calitate superioara. Este al treilea calendar din gama 2009 si este destinat istoriei marcii germane. Pretul unui astfel de exemplar se ridica la 99 de euro, in timp ce pretul primelor doua modele de calendare este de 35 de euro.

Colectia de calendare 2009 se incheie cu “Style Calendar”, in care sunt exemplificate 12 schite realizate de designerii Porsche si inspirate tot din modelul Type 64.

Costul unui astfel de calendar este de 57 de euro.

Cele patru calendare Porsche 2009 pot fi comandate de AICI !

Via | Porsche

Taguri: Porsche

Comentarii (2)

  • marius
    mda
    frumoasa idee, dar sincer nu prea imi vine sa dau 1 milion si ceva pe un calendar..totusi..la banii romanilor..nu prea e ok...
    0 0
  • Noname00
    Si mie mi se par scumpe ... stie cineva daca se gasesc de vanzare la Porsche Romania?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru