Paza bună trece primejdia rea: poliția franceză a detonat un Porsche Carrera de 150.000 de euro de teama unui atac terorist

de Bogdan Mirică
Duminica, 27.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Poliția franceză a avariat serios un porsche Carrera S, evaluat la 150.000 de euro, de teama unui atac terorist cu mașină capcană.

Teama unui nou atac terorist îi face pe francezi să fie foarte precauți. Prin urmare, o mașină suspectă, parcată într-o loc neregulamentar, într-un cartier foarte populat, ridică multe semne de întrebare.

Olivier, un tânăr parizian, proprietar al unui Porsche Carrera S, a petrecut o seară cu prietenii în cartierul Saint German. Pentru că a consumat alcool a decis să își lase mașina acolo, chiar dacă era parcată pe un loc dedicat taxiurilor.

A doua zi a fost sunat de poliție și chestionat cu privire la mașina pe care o deținea. Societatea de leasing le furnizase polițiștilor detalii despre tânăr. Speriat de consecințe, Olivier a fugit la locul unde își parcase mașina, însă a fost puțin prea târziu. Poliția detonase portbagajul mașinii pentru a vedea dacă în interior se ascund arme sau explozibil.

Olivier intenționează să acționeze în judecată organele de poliție pentru distrugerea mașinii, evaluată la 150.000 de euro.

via autoevolution

Comentarii (5)

  • Francezi stupizi! Toata lumea stie ca teroristii prefera Toyota.
    31 7
  • Or fi crezut ca-s teroristi de lux. :)
    19 0
  • arogantul
    natie de trogloditi
    13 2
  • @arogantul
    Nu tin cu ei dar sunt la ani lumina de Romania si romani.....nu stiu cat de trogloditi sunt francezii, dar majoritatea romanasilor nostrii sunt mai trogloditi ca natiile din lumea a III-a ! nu cred ca suntem in masura ca tara sa ii facem pe ei asa cand noi (nu neaparat noi doi) suntem mai praf ca Bangladesh.
    11 7
  • cineva
    Pai da, ca parcarile sunt scumpe :))
    Lasa ca data viitoare o sa stie. De altfel, cand a parcat pe locurile de taxi nu era baut (in principiu).
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru