Pe urmele lui Zoe: utilitara Renault Kangoo ZE va avea din 2017 autonomie de 270 kilometri, cu 50% mai mare

de Daniel Popescu
Vineri, 09.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Kangoo ZE va primi în ianuarie un update important care va include un nou motor şi o baterie de capacitate mărită care îi va permite să ajungă la o autonomie de 270 de kilometri, cu 50% peste nivelul actual.

2016 a fost caracterizat în bună măsură de creşterea autonomiilor pentru modele electrice, iar anul viitor va începe în acelaşi mod.

Utilitara Renault Kangoo ZE va primi peste o lună un update important, care include utilizarea unui nou motor şi a unei baterii de mare capacitate. Constructorul francez nu a oferit detalii despre puterea motorului sau capacitatea acumulatorului, însă a precizat că autonomia oficială a utilitarei va creşte cu circa 50%, de la 170 la 270 de kilometri conform testului european NEDC.

Urmareste Automarket
La rulaj obişnuit pe şosea, francezii anticipează o autonomie de circa 200 de kilometri şi consideră că Kangoo ZE va fi astfel utilitara uşoara electrică cu cea mai mare distanţă pe care o poate parcurge între două încărcări.
Îmbunatăţirile vin după ce Renault Zoe a primit de asemenea un update similar în această toamnă, prin care autonomia a ajuns la 400 de kilometri.

Detalii complete despre noul Kangoo ZE vor fi făcute publice la evenimentul oficial de lansare, programat în 13 ianuarie la Salonul Auto European de la Bruxelles.

Versiunea electrică a lui Kangoo ZE este identică din punct de vedere al designului cu varianta tradiţională Kangoo şi este comercializata începând din octombrie 2011. Vânzările globale au trecut de pragul de 23.000 de unităţi în luna iunie a acestui an.

Via Renault

Comentarii (2)

  • Chiar ma bucura aceste stiri in care vad ca producatorii isi dau silinta sa faca masini cat mai eco friendly. Insa mai sunt si unii producatori ,dupa cum zicea Elon Musk , care "nu cred in conceptia de masina hibrida/electrica, ei fabricand aceste automobilei doar ca strategie de marketing " , de aici rezultand si unele masini hibride de exemplu ,care pot parcurge in modul full electric doar 10 km ....adica pur si simplu batjocura !
    6 3
  • perfect, acum pot interzice toate dubele ne-electrizate in paris si alte orase.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru