Pebble Beach: Un artist va prezenta o sculptură din aur a unui Ferrari 250 GTO

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 28.07.2011
Artistul elveţian Dante Rubli va prezenta o sculptură din aur de 24 de karate la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach.

Celebrul artist elveţian auto-intitulat Dante va prezenta o sculptură din aur a unui Ferrari 250 GTO. Opera face parte din seria ”Modele sport iconice” a lui Dante, iar portofoliul respectiv include modele precum Aston-Martin DB5 şi Mercedes-Benz 300 SL Gullwing. Sculptura va fi prezentată alături de unul dintre puţinele exemplare 250 GTO rămase intacte de-a lungul anilor. Colecţia va include zece modele sport iconice, ultimele şapte nefiind încă dezvăluite.

"Colecţia de sculpturi ale maşinilor sport iconice este tributul meu pentru cei care au construit modelele originale. Ei erau artişti. Unul dintre cele mai importante motive pentru care vin la Pebble Beach este celebrarea modelului Ferrari 250 GTO şi numărul de exemplare originale ce urmează să fie prezentate în cadrul evenimentului. Este maşina mea favorită dintodeauna.", a declarat Dante Rubli.

Dante Rubli este un artist care locuieşte în Berna, Elveţia. Dante creează opere de artă de peste 25 de ani şi a lucrat cu diverse materiale, mergând de la lemn şi oţel la aur şi platină. În tot acest timp, Dante a creat mobilă la comandă, sculpturi şi chiar automobile pentru colecţionari şi celebrităţi din întreaga lume. Colecţia de modele sport iconice este oferită în trei scări şi poate fi cumpărată în aur tradiţional, aur alb, argint şi o selecţie de finisaje de lux.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru