Pentru aventuri de neuitat: Nissan X-Trail vine la pachet cu o dronă autonomă care îți înregistrează toate mișcările

de Daniel Popescu
Miercuri, 10.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan X-Trail X-Scape este un pachet special pentru SUV care include și o dronă Parrot Bebop 2 capabilă să înregistreze sau să transmită în direct toate aventurile de care ai parte.

Aventurile tale în off-road pot fi mai spectaculoase de acum înainte datorită unui pachet special pregătit de Nissan pentru X-Trail. SUV-ul poate fi comandat acum cu pachetul special Nissan X-Trail X-Scape, care include o dronă Parrot Bebop 2 cu masa de numai 500 de grame care beneficiază de funcție autonomă.

Astfel, pe baza datelor GPS, drona este capabilă să te urmărească autonom atunci când conduci X-Trail și, în același timp, să facă fotografii și clipuri video în timpul aventurilor tale prin intermediul unei camere foto de 14 MP.

Drona are o autonomie de până la 25 de minute și vine la pachet cu controllerul Parrot Skycontroller 2 și cu ochelarii de realitate virtuală Parrot Cockpitglasses, care permit oricărei persoane să-ți urmărească traseul din propria perspectivă (First Person View).

Pe lângă drona Parrot Bebop 2, pachetul X-Trail X-Scape include sistemul de infotainment NissanConnet, plafon panoramic și sistem de prindere pentru biciclete pe plafon.

Pachetul X-Trail X-Scape este disponibil doar pentru echipările N-Vision și Tekna ale lui X-Trail și are un cost de circa 600 de euro, iar constructorul japonez anunță o producție limitată de circa 1.200 de exemplare pentru piața din Europa, dintre care 200 vor fi alocate Marii Britanii.

Via Nissan

Comentarii (6)

  • Aici ar putea fii o mare problema. Daca in fata ta se afla un Volzvagan d'ala ''ECO'', ''blu moushan'' eu belit belengherul, drumul va fii acoperit de mult fum ( NOX ) . Doar daca drona ar fii dotata cu suflator de fum :))
    13 11
  • Mult mai util ar fi dacă drona asta ne-ar ajuta, în timp real, în curbele fără vizibilitate.
    8 1
  • @LR in cazul VAG, nici drona nu te-ar putea ajuta pe curbe. Poate doar sa fie una de dimensiuni mai mari ca masina sa traga cu o franghie osia spate de caruta sa nu mai fuga pe curbe :))
    3 9
  • ...numai ca si-ar cumpara toata lumea si-apoi sa vezi trafic de drone nici avioanele nu ar mai avea loc de ele...
    2 4
  • ...numai ca si-ar cumpara toata lumea si-apoi sa vezi trafic de drone nici avioanele nu ar mai avea loc de ele...si-apoi alta legislatie pt. traficul dronelor...firmele de asigurae ar si veni cu oferta ,,asigurati drona!,,
    2 4
  • Ar fi utila in curbele fara vizibilitate. Ca sa faci depasiri eventual. Mi se pare normal.
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru