Salonul Auto de la Geneva 2017

Pentru fanii limuzinelor eco: noua generație Lexus LS va primi o versiune hibridă pentru piața europeană

Publicat Marti, 14.02.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 16
Pentru fanii limuzinelor eco: noua generație Lexus LS va primi o versiune hibridă pentru piața europeană - Poza 1
A cincea generație a limuzinei Lexus LS va primi o versiune hibridă care va fi dezvăluită oficial la începutul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva.

Cu numai o lună în urmă, Lexus a atras atenția la Salonul Auto de la Detroit prin prezentarea celei de-a cincea generații a limuzinei LS, cu care japonezii speră să atragă clienți care în mod normal aleg Mercedes Clasa, BMW Seria 7 sau Audi A8.

La vremea respectivă, Lexus anunța înlocuirea motorului V8 cu un V6 bi-turbo de 3.5 litri care oferă 420 de cai putere cuplat la o cutie automată cu 10 trepte. Oarecum surprinzător, au lipsit orice informații despre o versiune hibridă, știut fiind faptul că și generația anterioară a beneficiat de o astfel de propulsie.

Urmareste Automarket
Iată însă că misterul a fost parțial elucidat, întrucât constructorul nipon a anunțat oficial că va lansa versiunea Lexus LS 500h cu ocazia Salonului Auto de la Geneva care va avea loc în prima parte a lunii martie.

Totuși, Lexus nu a oferit informații detaliate despre unitatea de propulsie pe benzină sau despre motorul electric care va fi inclus pe noul 500h, aceste date urmând să fie dezvăluite odată cu lansarea oficială. Anterior, oficialii Lexus au confirmat că noua generație LS va avea cel târziu în 2019 și o versiune electrică cu alimentare pe hidrogen, în ciuda faptului că acest tip de propulsie nu este prea populară.

Tot la Geneva, Lexus va prezenta și versiunea europeană a mașinii de curse RC F GT3, care concurează în competiția americană IMSA și în cea japoneză Super GT.

Via Lexus


Comentarii (16)

  • Absolut magnifiva masina, cu nimic mai prejos decat triada , ba chiar peste as zice. Gasiti cateva filmulete pe youtube
    18 11
  • Ca sa-ti iei Lexus tre sa ai bani ,cultura auto si nu in ultimul rand educatie ...si cum cele trei ingrediente, azi nu se mai intalnesc toate trei ,evident ca va fi o masina foarte rara...
    26 13
  • Andrei
    Avem 2 motoare si cateva linii de dotari. Practic, exista cel mult 10 configuratii posibile. La ceilalti exista probabil 10000 de configuratii posibile si vreo 8 motoare. Nu inteleg cum poti spune ca e peste ceilalti.
    In zona asta Lexus e singurul producator care vinde stocuri si nu comenzi ale clientilor. Aceasta filozofie se vede in vanzari, unde Lexus nu exista.
    In plus, aproape toti clientii cauta Diesel, unde din nou, Lexus e pe picior gresit.
    12 21
  • nu mi-ar displace asa ceva...apoi m-as plimba cu LS-ul prin Valcea pe Viteazului nr.5...sa vaza si cuconetu' roman si altceva
    17 5
  • @vianu
    Stai linistit ca pt. mine Lexus nu exista. E doar o Toyota scumpa extrem de urata. Nu ai cum sa ma faci sa te observ cu asa ceva. Si daca te-as observa, te-as crede un tampit fara minte ca ai putut sa dai banii pe o cotoarba cand ai fi putut foarte bine sa alegi ceva bun gen seria 7, A8, S class
    8 24
  • @andrei , lexus nu e pentru pusti de 18 ani care-si doresc masina personalizata in zeci de mii de feluri si care cred ca astfel compania e la picioarele lui , si are grija de el sa-l rasfete! Lucrurile nu stau chiar asa cum iti imaginezi tu; astea le vei intelege mai tarziu sper!
    La faza cu dieselul deja nu mai am nici un comentariu, eventual o portie de ras apasat!:))
    19 9
  • @scorpionul.cocalar
    Stai linistit ca tu pentru Lexus (de fapt in general pentru lumea civilizata) nu existi .. iti versi prostia si frustrarile constant pe forumul asta si imi inchipui ce fel de samantar arogant esti .. un ragaitor de bere la pet si parizer pe care daca il scuturi ii cad din buzunare doar coji de ceapa si firimituri .. ma saracule, ramai sa zaci in sucul propriu si nu iti mai da cu parerea despre masini deoarece e clar ca nu o sa iti permiti niciodata nici macar rah@turile alea ambulante pe care le visezi!
    Stima!
    22 11
  • tampit fara minte....

    vai, cuvintele astea ne doare...
    14 1
  • Andrei
    @Dan Evident ca nu e pentru pusti de 18 ani, Lexus e pentru oameni batrani. De altfel, in Statele Unite am vazut doar persoane de peste 60 ani care conduceau asa ceva, persoane pentru care personalizarea e o chichita de marketing si nu un mod prin care iti poti crea o masina mai buna, dupa gustul TAU si nu al COMPANIEI. Sunt persoane care nu vor decat un obiect care sa ii duca din A in B.
    Am condus noul NX si RX si sunt plictisitoare si submotorizate la banii pe care ii cer. Pur si simplu sunt masini deprimante, fara caracter, fara ''suflet''. NX hibrid consuma 10% la drum lung, mers cu 100km/h si se simte lesinat, iar cutia de viteze e lenta si proasta. E un RAV4 cu alte materiale si finisari in cabina. In plus, dupa cateva zeci de mii de km arata atat de uzat interiorul, a capatat un luciu ieftin pe pielea aia artificiala samd.
    Daca clientii vor Diesel si tu nu le dai, nu ramane decat sa razi de unul singur si sa auzi ecoul. Si sa te intrebi de ce nu vinzi nimic. Fabricantii nu creeaza cerere, ei se muleaza pe cerere si creeaza oferta. Lexus fie nu intelege asta, fie nu poate veni cu ceva mai sofisticat. Un client cu bani multi vrea sa fie diferit de celalalt, nu vrea o masina de stoc. Imi vei spune ca e o prostie si eu iti voi da dreptate. Dar la fel iti voi spune ca atunci nu ai nevoie de masina asta si poti sa iei un Passat, Mazda 6, Mondeo sau orice altceva care costa de 2-3 ori mai putin.
    7 14
  • @@scorpionul.cocalar
    Macarescule iar ai parizer la gura ? Vad ca doar atata stii parizer si iar parizer ! Ti-am mai spus...eu mananc Palaciego....tu nici nu ai auzit de el. Tu nu existi pt. ca esti prea sarac pt. vremurile astea....nu stiu cum de ai invatat sa scrii !
    4 17
  • am zis sa mai trec odata cu LS-u' pe ulita cu pricina si sa-i informez pe cei care nu au aflat inca ce e salamu' palaciego si daca sunt curiosi il pot achizitiona cu incredere de la e-mag...salamu' asta e special facut pentru cei cu vila'n curte si masinile postate on-line.

    am auzit ca face bine la orgoliu...mai ales ca e de porc!
    7 2
  • Una dintre cele mai sofisticate masini din clasa sa, iar cand zic sofisticata ma refer la : design evoluat ( fata de orice auto de pe strada ), interior de inalta clasa ( premiat la salonul auto de la Detroit ), fiabilitate superioara in segment, si nu in ultimul rand propulsoare transmisie , suspensii de ultima generatie .
    11 3
  • @automobilistul
    Mai ales design-ul.....cu grila de semineu ! Nu mai zic ca e toata grotesc desenata.
    2 15
  • OHOHOHO, oameni noi , la vremuri noi. Coane' Scopioane' , scuza-ma taica ca trecu-i cu vederea peste postarile tale .Apareai ca ''spam'' si m-am gandit ca e iarasi vreo ineptie insipida de-a ta. Nu fii naiv, eu n-as fi reactionat niciodata vulcanic la adresa ta, esti mult prea ''comedie'' ca sa ma enerveze unul ca tine orisicate prostii ai spune :))))) . Girla aia de semineu daca o ''ciobesti'' in vre un stalpisor costa cat 16 chirii care le platesti sa locuiesti in acel imobil :))) .Asadar eu acum in timp ce postez consum arahide ARO si un pahar de lapte de capra , tu tot la seminte la vrac ai ramas ? :)))
    8 4
  • @automobilistul by madalescu , florian anghelescu, mafia etc etc
    In chirie stai tu....de fapt nu stai in chirie ca nu ai nici o sursa de venit. Stai in te miri ce catun si vb de pe netul vecinilor ca in maghernita in care locuiesti tu nici curent nu ti-ai tras. Deja devi plictisitor cu ieftinaturile tale de mancaruri....cel mai probabil mananci ceapa cu paine si sare si imi zici mie aici de arahide. Si sa mananci arahide acum pe bune vorbind, eu chiar am mancat mai devreme o punga mare de fistic. Deci tot te-am facut si la asta....lapte de capra ? Pai daca esti cioban macar atata lucru sa ai si tu...lapte de capra ! Te-ai dat de gol se pare...ciobanasul e printre noi oameni buni :))))
    3 15
  • scor 3-11 ...:)) mai sa fie :)))))))))))))))))))))))))))))))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru