Pentru un acces mai uşor pe locurile din spate: Ford Fiesta ST, disponibil acum şi în versiune cu 5 uşi

de Daniel Popescu
Luni, 26.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Fiesta ST va putea fi cumpărat şi în versiune cu 5 uşi pentru a oferi pasagerilor acces mai facil la locurile de pe bancheta din spate.

Ford a anunţat la începutul acestei săptămâni că hatchback-ul Fiesta ST va fi disponibil începând din luna octombrie şi în versiune cu 5 uşi. Constructorul american consideră că versiunea cu 5 uşi va permite un acces mai uşor la locurile din spate pentru pasageri şi părinţii cu copii şi că aceasta va fi preferată de un sfert dintre clienţii modelului Fiesta ST.

Aceasta este practic singura noutate adusă de versiunea cu 5 uşi, întrucât toate celelalte elemente de design sunt preluate de varianta cu 3 uşi. De asemenea, a fost păstrat şi motorul turbo pe benzină de 1.6 litri care generează 182 de cai putere şi un cuplu de 240 Nm, în timp ce acceleraţia de la 0-100 km/h se face tot în 6.9 secunde.

Urmareste Automarket
Mici schimbări apar însă în privinţa consumului de carburant, care urcă de la 5.9 la 6.1 litri/100 km, în timp ce emisiile de dioxid de carbon urcă de asemenea de la 138 la 141 grame pe kilometru.

"Ford a vândut mai mult de 38.000 de unităţi Fiesta ST în Europa de la introducerea pe piaţa în 2013.

Din ce în ce mai mulţi clienţi ne-au cerut o versiune cu 5 uşi. Ford Fiesta ST cu 5 uşi face ca experienţa de condus să fie accesibilă unui număr mai mare de clienţi", explică Roelant de Waard, vicepreşedinte de marketing la Ford.

Via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru