Performanţe prin software: Tesla Model S şi Model X vor primi un update pentru a deveni şi mai rapide decât în prezent

de Daniel Popescu
Joi, 17.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla Model S şi Model X vor reduce cu 0.1 secunde timpul de acceleraţie de la 0-100 km/h datorită unui update software care va fi disponibil începând din luna decembrie.

Tesla Motors ne-a obişnuit deja cu update-urile sale software asemănătoare ca şi concept cu cele pentru smartphone-uri, prin care cele două modele din gamă primesc diverse îmbunătăţiri mai mult sau mai puţin utile.

Următorul update va fi disponibil începând din luna decembrie şi va viza doar versiunile P100D ale lui Tesla Model S şi Model X, în cazul utilizării modului Ludicrous. Astfel, timpul oficial de acceleraţie de la 0-60 mile/oră (echivalentul a 96 km/h) va scădea de la 2.5 la numai 2.4 secunde în cazul lui Model S şi de la 2.9 la 2.8 secunde pentru Model X.

Pe piaţa europeană, acolo unde timpul de acceleraţie se măsoară de la 0-100 km/h, performanţele vor fi de 2.6 secunde pentru Model S.

Prin aceste update-uri, Model S se apropie şi mai mult de performanţele înregistrate de modele sportive, unul dintre cele mai bune exemple fiind Bugatti Chiron, despre care producătorul a anunţat că va avea un timp de acceleraţie de la 0-100 km/h mai mic de 2.5 secunde.

Via Engadget

Comentarii (1)

  • asta asteptam. eventual sa-i putem schimba si din hw, niste rami, ecu etc pe acolo..
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru