Personalizare cu accente sportive: BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru noile X2, X3 și X4

de Cornel Șocariciu
Joi, 01.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a lansat gama de accesorii M Performance pentru noile SUV-uri X2, X3 și X4. Nemții pun la dispoziția clienților o serie de elemente ceva mai sportive atât pentru exterior, cât și pentru interior.

BMW este unul dintre acei producători care oferă accesorii speciale de caroserie și de interior. Toate aceste elemente sunt grupate sub denumirea de M Performance Parts.

Constructorul german anunță acum lansarea pachetelor de accesorii M Performance pentru noile X2, X3 și X4. La nivel estetic, nemții propun carcase noi pentru oglinzile retrovizoare, o grilă vopistă complet în negru și logo-ul M Performance pe aripa față. De asemenea, clienții pot comanda un spoiler sau elemente laterale de caroserie, ambele inscripționate M Performance.

Așa cum era de așteptat, BMW nu a uitat nici de jante. Pentru BMW X2, nemții vin cu un set de jante de 20 de inch (Styling 717 M) finisate în negru mat, în timp ce pentru X3 și X4, constructorul german oferă jante de 19 inch (Double Spoke 698 M) vopsite în culoarea Orbit Grey.

Tot pentru X3 și X4, BMW pune la dispoziția clienților un set de jante de 21 de inch (Y Spoke 701 M) vopsite în două nuanțe. Din toată această ecuație nu puteau lipsi și luminile laterale care proiectează pe asfalt diverse logo-uri.

Pentru interior, BMW a pregătit covorașe speciale M Performance, un volan îmbrăcat în Alcantara și în piele și o serie de accesorii din fibră de carbon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru