Personalizare în stil Subaru

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 30.05.2010
Posesorii modelelor Subaru îşi pot personaliza maşina cu unul din simbolurile oferite gratuit de constructorul japonez.

Posesorii modelelor Subaru işi pot comanda gratuit de pe internet un simbol care îi reprezintă şi pe care îl pot lipi pe maşină. Aceasta este o nouă campanie de recompensare a clienţilor şi posesorilor de modele Subaru pe care constructorul japonez o lansează.

În partea din stanga a simbolului va fi inscripţionat, sub forma unui cerculeţ,  numărul de maşini produse de constructorul japonez pe care persoana în cauză le-a deţinut, urmat de însemnul ales. Proprietarii modelelor Subaru pot alege din 12 desene care simbolizează sporturi sau hobby-uri.

Cei care deţin un model al constructorului nippon şi doresc să comande un astfel de simbol pot accesa site-ul Subaru. Pentru a primi un simbol Subaru proprietarii trebuie să completeze un formular cu datele personale dar şi cu numarul de identificare al maşinii, acesta fiind elementul de siguranţă impus de constructorul japonez.

Via | Subaru

Comentarii (4)

  • ..
    Mi se pare ca nu poti comanda decat daca esti in SUA ;)
    1 0
  • comanda
    Asa este. Sunt doar pentru cei din State. Ne interesam sa vedem daca putem aduce ceva si la noi ;)
    1 0
  • badge
    Yep, US only :(
    1 0
  • wtf
    mare chestie ce au facut ei, nu mai puteti dormi daca nu aveti folia aia pe masina. Nu credeam ca ne-a afectat asa de mult cultura de 2 bani a americanilor. Daca era vreun kit tuning si nu era disponibil va intelegeam(in cazul in care va permiteti sa cumparati masina), dar asa zarva pentru o tipla cu lipici!?!?...........................
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru