Petrecere în inima Germaniei: Volkswagen a asamblat 150 de milioane de vehicule

de Cornel Șocariciu
Vineri, 25.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen are motive de sărbătoare. Pe poarta uzinei din Wolfsburg a pășit mașina cu numărul 150 de milioane. Modelul aniversar este un Golf GTE vopsit în albastru.

Deși Volkswagen trece printr-o perioadă mai puțin plăcută, nemții au și motive de bucurie. Pe poarta uzinei din Wolfsburg a pășit vehiculul cu numărul 150 de milioane. Exemplarul aniversar este un Volkswagen Golf GTE vopsit în albastru.

"150 de milioane de mașini. Asta înseamnă că am îndeplinit visul de a deține o mașină de 150 de milioane de ori pentru clienții din întreaga lume", a declarat Herbert Diess, CEO-ul brandului Volkswagen.

Cel mai popular model produs de Volkswagen este Golf. Peste 34 de milioane de exemplare au fost produse până astăzi. De asemenea, Volkswagen se laudă cu peste 20 de milioane de exemplare Passat, circa 19.5 milioane de unități Jetta și aproximativ 17 milioane de exemplare Polo.

În 2017 Volkswagen are în plan lansarea a 10 modele noi la nivel global, iar cel mai recent a fost prezentat în urmă cu câteva zile și poartă numele de T-Roc. În 2020, clienții vor găsi 19 SUV-uri în portofoliul Volkswagen, segmentul fiind unul extrem de popular.

Din 2020, primul reprezentant al gamei I.D. o să intre pe piață, iar în 2025 oficialii companiei speră să aibă pe șosele un milion de electrice produse sub logo-ul Volkswagen.

Comentarii (4)

  • Dar, dacă te iei după VIN, sunt numai 100 de milioane.
    9 6
  • @verde greșești aici! au 175mil
    4 3
  • Mnoh, daca te iei dupa VIN sunt doar 100 de milioane, daca ii intrebi pe oamenii de la vanzari sunt 175 de milioane. Si fiecare masina polueaza si consuma la fel de putin precum un hibrid.
    3 1
  • vw s-a apucat de făcut cârnați
    Cred și eu că se bucură că,,turcu,, le plătește distracția în timp ce el stă cu mașina prin service.
    Distracția la vw continuă !
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru