Petrecerea AMG continuă: Mercedes-Benz aduce o armată de mașini la Goodwood, în cinstea diviziei de performanță

de Cornel Șocariciu
Vineri, 09.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz vine la Goodwood Festival of Speed să continue petrecerea în cinstea celor 50 de ani împliniți de AMG. Nemții aduc supercar-uri, mașini istorice, un monopost de Formula 1 și conceptul AMG GT.

Când împlinești jumătate de secol ai voie să petreci un an întreg. Cel puțin asta deducem din acțiunile organizate de Mercedes-Benz cu ocazia împlinirii celor 50 de ani de la înființarea AMG.

Totul a început la Geneva cu prezentarea lui Mercedes-AMG GT Concept. A urmat dezvelirea lui AMG GT3 Edition 50 și mai apoi lansarea ceasului "Ingenieur Chronograph Sport Edition 50th anniversary of Mercedes-AMG" dezvoltat de elvețienii de la IWC Schaffhausen.

Și petrecerea nemților se mută la Goodwood Festival of Speed. Mercedes-Benz promite să expună o mulțime de modele din gama de performanță. Cele mai importante sunt E63 S, GT C Roadster, AMG GT R și SLS AMG Black Series. De asemenea, cei care l-au ratat pe Mercedes-AMG GT Concept la Geneva îl vor putea admira la Goodwood, începând cu 29 iunie.

Urmareste Automarket
Petrecerea va fi întreținută și de Nico Rosberg, germanul urmând să facă o demonstrație pe traseul de la Goodwood la volanul monopostului Mercedes-AMG Petronas F1 W05 din 2014.

Și ca orice brand care se respectă, Mercedes-Benz nu uită de cei în vârstă.

Astfel, vizitatorii vor putea admira o replică a lui 300 SEL 6.8, legandara "Săgeată Argintie" și chiar și un Mercedes-Simplex din 1902. Evenimentul de la Goodwood se încheie pe 2 iulie. 

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru