Peugeot 5008 ofera internet wireless in miscare

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 21.09.2009
Viitorii cumparatori ai monovolumului 5008 vor putea accesa internetul wireless cu un simplu modem 3G si cu o cartela SIM a unui operator de telefonie mobila.

Peugeot 5008, monovolumul de segment mare lansat de constructorul francez in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, care si-a deschis portile in cursul saptamanii trecute, le va da ocazia tuturor pasagerilor sa acceseze internetul in timpul mersului sau in stationare. Peugeot devine astfel unul dintre primii constructori ai lumii care ofera aceasta facilitate in masina.

Accesul se va face printr-o retea wireless al carei router functioneaza pe baza unui modem bazat pe cartele SIM preincarcate sau de abonament al unuia dintre operatorii de telefonie mobila de pe piata. Conectarea la router are loc printr-o mufa clasica USB aflata in bord, in conditiile in care masina se afla sub acoperire 3G.

Conform celor de la Peugeot, routerul WiFi va fi disponibil in gama de accesorii a modelului francez.

via | Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru