Peugeot a confirmat productia microcar-ului BB1

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.01.2010
Peugeot BB1 va fi produs in serie. Francezii au raspuns astfel valului de reactii pozitive primite dupa dezvaluirea conceptului la Frankfurt. Versiunea de serie va debuta in urmatorii doi ani.

Peugeot a anuntat oficial intentia sa de a produce in serie conceptul BB1, dezvaluit toamna trecuta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Se pare ca francezii au fost "fortati" sa ia aceasta decizie dupa valul de reactii pozitive la adresa mignonului.

Astfel, in urmatorii doi ani am putea vedea pe strada un model care masoara doar 2.5 metri lungime, dar din care coboara patru oameni. Peugeot isi doreste o masina de mici dimensiuni, capabila sa suporte o conexiune Bluetooth cu orice tip de telefon, gata sa propuna o compartimentare eficienta a spatiului, dinamism si o manevrabilitate de invidiat.

Momentan nu se cunosc informatii despre propulsorul care va pune in miscare viitorul BB1 de serie, insa acesta ar putea fi electric. Conceptul dezvaluit la Frankfurt era animat de o unitate electrica de 20 de cai putere si 320 de Nm, ce putea imprima performante notabile microcar-ului: 0-100 km/h in 4.0 secunde si o viteza maxima de 90 km/h. In varianta de serie, motorul ar urma sa fie ceva mai cuminte.

via | zercustoms

Comentarii (9)

  • Hmmm
    "0-100 km/h in 4.0 secunde si o viteza maxima de 90 km/h" ???
    Sau n-am inteles eu bine.
    6 0
  • explicatie
    Dupa fabricare masina e testata pana la 100km/h ca sa se confirme performanta de 4s. Apoi e limitata din ECU!

    Sa vezi cat face pana la 200km/h...
    6 0
  • mda
    Cam la asta ma gandisem si eu ,e o teorie oarecum plauzibila.
    Orice ai face , tot nu suna bine....ceva nu se leaga. Poate un "limitata electronic la 90km/h" ar fi fost mai ok .
    2 0
  • Incredibil ce tampenie!!
    2 1
  • NeoGalaxy
    Este ciudata rau ca design dar daca oamenilor le place... care-i problema? Eu sunt curios de cum o sa arate cand va aparea, ma intereseaza mai ales idea de dinamism, manevrabilitate si puterea motorului. Totusi s-ar putea sa fie perfecta pentru oras ca Panduta mea mica si rosie :)
    1 0
  • gata
    nu trebuie sa ne mai chinuim sa strangem bani pt masini cu sute de cai - noi pasionatii de auto - o sa avem alternativa 0-100 in 4 s, cred ca or sa fie invidiosi posesorii de porsche
    3 1
  • Autogreen
    Urata rau
    E urata rau de tot, propun sa fie interzis importul in Romania.
    1 3
  • so green
    Bluetooth
    Conexiunea Bluetooth este esentiala.
    0 0
  • tare
    foarte bine arata masina. Cred ca am sa imi cumpar una cand apare
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru