Peugeot a extins gama de accesorii pentru RCZ

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 31.10.2011
Posesorilor de Peugeot RCZ li se oferă o gamă de accesorii pentru coupe-ul din Sochaux. Aceasta începe cu un set de genţi de voiaj şi se termină cu o suspensie sport Eibach.

Peugeot apelează la latura de lifestyle a lui RCZ pentru a vinde o gamă de accesorii destinate acestui model. Accesoriile RCZ le sunt destinate atât celor care au deja un RCZ, cât şi celor care urmează să cumpere atrăgătorul coupe de la Peugeot. Vorbim de un set de genti de voiaj, care costă 229 de euro şi intră la fix în portbagajul acestui model şi de o serie de accesorii destinate vehiculului în sine.

Setul de genţi de voiaj are patru piese şi ocupă tot spaţiul din portbagajul de 321 de litri al lui RCZ. Modelul francez devine mai potrivit unei vacanţe de o săptămână în doi, locurile din spate nefiind accesibile nici măcar adulţilor de statură medie. Spre deosebire de rivalii de la Audi, cei de la Peugeot nu au mers mai departe cu accesorii vestimentare, cum ar fi portofele sau ceasuri asortate cu modelul respectiv.

Cei de la Peugeot i-au oferit lui RCZ un sistem de evacuare sport, cu două ţevi pe fiecare parte a barei de protecţie spate, oferit în două versiuni. Versiunea cu ţei ovale costă 733 de euro în Germania, în timp ce versiunea cu ţevi rotunde are un preţ de 788 de euro pe aceeaşi piaţă.

Francezii oferă şi un nou difuzor de aer spate, care promite să îmbunătăţească aerodinamica şi un set de arcuri sport de la Eibach, oferite atât pentru versiunile pe benzină, cât şi pentru versiunile diesel ale lui RCZ.

Click AICI pentru a citi testul Automarket cu Peugeot RCZ.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • pe rotund
    Si lor le-a placut mai mult modelul cu tevi rotunde:)
    Pt toate foto de prezentare au ales aceasta versiune (mai putin una).
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru