Peugeot a inaugurat un nou showroom in Brasov

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 10.07.2008
Ideal Auto, concesionarul Peugeot din Brasov, a inaugurat ieri un nou complex Blue Box cu showroom si service.

Esential

5 milioane de euro a necesitat investitia pentru deschiderea noului complex Blue Box Peugeot in Brasov.
10.000 mp este suprafata de care dispune noua reprezentanta Peugeot din Brasov.

Concesionarul Peugeot Ideal Auto a inaugurat ieri, la Brasov, o noua reprezentanta a marcii franceze. Noul complex Blue Box, showroom si service Peugeot, este situat chiar pe drumul de intrare in oras dinspre Bucuresti si se intinde pe o supratata de 10.000 mp, dintre care 4.300 mp sunt construiti dupa standardele impuse de Automobiles Peugeot.

Ideal Auto este concesionarul Peugeot in judetele Brasov si Covasna de 11 ani, iar extinderea a constat intr-o investitie de cinci milioane de euro in 12 luni pentru noul complex Blue Box. Noua concesiune Peugeot pune la dispozitia clientilor un showroom, un service cu dotare tehnica de ultima generatie, spatii destinate expunerii de autovehicule de ocazie, precum si spatii destinate comercializarii de piese de schimb.

Toate spatiile destinate accesului public sunt concepute intr-o maniera transparenta, punand la dispozitie toate informatiile referitoare la modelele Peugeot si la serviciile oferite. In showroom-ul concesiunii din Brasov pot fi expuse pana la 14 masini, iar in spatiul adiacent de prezentare exista o zona de asteptare dotat cu acces internet, cafe-bar si Boutique.

Spatiul exterior cuprinde o zona destinata expunerii autovehiculelor din stocul concesiunii, aproximativ 150 de unitati, a celor de ocazie si a flotelor de test drive si de inlocuire, fiecare potential client avand posibilitatea de a testa versiunile cu cel mai mare succes in vanzari din gama Peugeot.

Service-ul se intinde pe o suprafata totala de 1.500 mp, este dotat cu tehnologie si utilaje de ultima generatie si dispune de aparatura de diagnosticare in conformitate cu standardele marcii, inclusiv conectarea pe internet, in timp real, la serverele centrale de asistenta tehnica ale Automobiles Peugeot. Prin implementarea programelor Peugeot Rapide si Peugeot Assistance oferite in cadrul complexului Blue Blox se tinde la eficientizarea operatiunilor de service.

Taguri: Peugeot

Comentarii (1)

  • dumitru
    Va rog sa-mi spuneti ce ulei de motor este recomandat pentru Peugeot 307 Diesel fabricat 2004 si are 95000km
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru