Peugeot: "Maşinile noastre vor inspira dragoste la prima vedere"

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.06.2010
Noul şef al departamentului de design de la Peugeot vrea să schimbe design-ul fiitoarelor modele, noile creaţii urmând să fie descrise cu doar trei sau patru linii şi să atragă admiraţia clienţilor într-o clipă.

Francezii de la Peugeot vor ca viitoarele lor modele să fie îndrăgite instant de clienţii lor. Pentru a realiza acest lucru, şeful departamentului de design – Gilles Vidal – consideră că toate modelele viitoare ale constructorului francez trebuie să poată fi desenate cu trei sau patru linii. Aceste instrucţiuni ar putea deveni regulă pentru toţi designerii care vor lucra la viitoarele modele Peugeot. Noua linie de design va marca sfârşitul zâmbetului amplasat pe nomeroase modele ale celor de la Peugeot – cum ar fi 407, 107, 207, 308 şi altele.

Viitorul 207 va fi primul beneficiar al design-ului prezentat pe conceptul SR1. După cum ştiţi, conceptul SR1 prefigurează design-ul care va marca viitoarele modele Peugeot. Francezii doresc să aibă modele mai elegante, cu un aspect mai tehnic, care îi vor face pe clienţi să se îndrăgostească de ele şi să nu poate să nu reziste să le cumpere. Noul design va trebui să fie mult mai simplu, pentru ca aspectul unui model să nu trebuiască să le fie descris clienţilor.

Practic, noile Peugeot-uri vor avea un aspect care va vorbi de la sine, într-un mod cât se poate de elegant.

Echipa condusă de Gilles Vidal a desenat conceptul inovator Peugeot BB1, iar francezul a participat şi la desenarea conceptului Citroen GT. Aşadar, cei de la Peugeot au toate şansele să dezvolte modele deosebit de aspectuoase, deşi design-ul lui 308 părea să prindă o formă chiar interesantă. După cum probabil aţi observat deja, conceptul SR1 are şi el o mască frontală în formă de zâmbet, dar aceasta nu are dimensiuni comparabile cu ceea ce au realizat francezii până acum.

Via | Autocar

Comentarii (4)

  • Interviu
    Interviul cu Gilles Vidal http://www.tv-en.peugeot.com/News/Interview-Gilles-Vidal---SR1--5-by-Peugeot--BB1---Geneva-2010.html
    2 0
  • ...
    ...SI FIABILITATE(NU MOTOARE),LA A DOUA PRIVIRE
    0 2
  • Le Mans
    Felicitari celor de la Peugeot, au facut o cursa foarte buna pana aproape de final.
    Felicitari Aston Martin, au fost surpriza de anul asta.
    Felicitari TDI-ului, a demonstrat ca tractoarele, sustinute de echipe competitive, sunt la fel de fiabile ca benzinarele (daca nu si mai mult).
    0 2
  • l-au angajat pe Cupidon cu norma intreaga??
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru