Peugeot RCZ Onyx - dotări generoase într-o ediţie specială

de Bogdan Mirică
Luni, 23.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a lansat ediţia RCZ Onyx pe pieţele din Germania şi Franţa. Modelul vine cu un exterior personalizat şi un interior îmbrăcat complet în piele nappa.

Peugeot a anunţat că va oferi o ediţie limitată a modelului RCZ pe piaţa din Germania şi Franţa. După succesul versiunii Browstone, noul RCZ Onyx îşi propune să combine ”frumuseţea liniilor cu plăcerea de a conduce”.

Pentru asta, noua ediţie specială vine cu o grilă frontală nouă, cu o caroserie vopsită în patru nuanţe (negru Opale, gri Sidobre, gri Haria şi negru Perla Nera) şi două dungi trasate de-a lungul capotei. Nu puteau lipsi jantele, cu dimensiune de 19 inch, din aliaj, de culoare neagră.

Esential 156 de cai putere oferă singurul motorul pe benzină oferit alături de ediţia specială Peugeot RCZ Onyx.
163 de cai putere oferă singurul motorul diesel oferit alături de ediţia specială Peugeot RCZ Onyx.
La interior, pasagerii vor fi răsfăţaţi cu piele nappa nu doar la nivelul scaunelor, ci şi la nivelul planşei de bord. Pachetele Sport şi Comfort, incluse în ediţia specială Onyx, aduc, printre altele, şi noul sistem de navigaţie Wip Com 3D.

RCZ Onyx va fi disponibil alături de două motorizări.

Pentru cei care preferă benzina există motorul de 1.6 litri THP, ce livrează 156 de cai putere şi 240 de Nm. Fanii dieselului vor primi unitatea HDi de 2.0 litri, care livrează 163 de cai putere şi 340 de Nm.

Ediţia specială Onyx va fi disponibilă în Framţa cu un preţ de 32.000 de euro.

via autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru