Peugeot si Citroen vor mari productia pentru a face fata cererii

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.05.2009
Peugeot si Citroen vor mari productia la o fabrica din Franta pentru a putea face fata cererii inregistrate pentru modelele 308, C4 si 206 Plus.

Peugeot si Citroen se bucura de o cerere crescuta pentru modelele Peugeot 308, Citroen C4 si Peugeot 206+, motiv pentru care vor mari productia la fabrica din Mulhouse, Franta. Cererea crescuta pentru aceste modele a fost inregistrata datorita primelor de casare oferite in tari precum Franta, Italia si Germania, care variaza intre 1.000 si 5.000 euro.

Grupul PSA va mari cadenta fabricii din Mulhouse cu 170 unitati, urcand productia la 1.268 unitati pe zi in decursul lunii mai. Incepand cu luna iunie, productia fabricii franceze mentionate mai sus va fi marita cu 188 unitati pe zi, masura pentru care PSA va trebui sa angajeze inca 480 lucratori. Fabrica PSA din Mulhouse va produce astfel 1.456 unitati pe zi.

Peugeot si Citroen au anuntat ca vor mari productia la doar cateva zile de cand Renault a anuntat ca va mai adauga un schimb la fabrica sa din Vallodolid, Spania. In primul sfert al anului 2009, vanzarile PSA au scazut cu 39 de procente fata de aceeasi perioada a anului trecut. Peugeot si Citroen au reusit sa vanda numai 713.000 unitati in primele trei luni ale anului 2009.

Via | AutomotiveNews(inreg.)

Comentarii (1)

  • Aha
    allez P.S.A. !
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru