Phantom bantuie Romania

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 28.06.2006
Modelul Rolls Royce Phantom a fost lansat si in Romania. La evenimentul organizat cu aceasta ocazie a participat si Ian Robertson, presedinte si director executiv al Rolls-Royce Motor Cars.

Noul model Rolls Royce Phantom cu ampatament lung, a fost prezentat in premiera in Romania in cadrul unui eveniment destinat exclusiv clientilor potentiali.
Comparativ cu varianta standard, au fost adaugati 250mm pentru a oferi pasagerilor un spatiu mult mai generos.

Ian Robertson, presedinte si director executiv al Rolls-Royce Motor Cars, a declarat: “Modelul Phantom a consacrat Rolls-Royce Motor Cars ca lider mondial al producatorilor de limuzine super lux. Aceasta pozitie ne-a oferit o fundatie solida pentru lansarea unor noi modele. Europa de Est reprezinta pentru marca noastra o piata in expansiune si suntem foarte incantati sa lansam aici modelul Phantom cu ampatament lung.”

Anul trecut Rolls-Royce a comercializat aproximativ 800 de automobile in peste 40 de tari, inclusiv in Romania, realizand un record al ultimilor 15 ani. Modelul Phantom a fost lansat in 2003, la Goodwood, Anglia si a dominat incepand cu acel moment segmentul super lux.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru