Planuri pentru 2018: Skoda Karoq va primi anul viitor o versiune RS, posibil hibridă

de Petre Barac, Foto: Skoda
Luni, 02.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda va lansa anul viitor o versiune RS pentru SUV-ul Karoq și nu exclude o variantă hibridă pentru noul model.

Abia lansat în urmă cu câteva luni, noul SUV Karoq de la Skoda se pregătește de un tratament special din partea constructorului ceh.

Ca urmare a feedback-ului venit din partea clienților, Skoda va oferi o versiune RS pentru SUV-ul Karoq începând din 2018. Aceasta va prelua, cel mai probabil motorul cu 4 cilindri de 300 de cai putere disponibil și pe principalul rival Seat Ateca Cupra.

Însă, cehii se gândesc serios la o variantă hibridă pentru Skoda Karoq RS.

Întrebat despre un posibil Karoq RS, Christian Strube, șeful departamentului de dezvoltare de la Skoda a răspuns: “Da, cu siguranță. Mă lupt pentru asta. La fel cum mă lupt și pentru Kodiaq RS. Da, există aceste discuții. Varianta RS ar fi o potrivire perfectă pentru Karoq, pentru că este compact și agil. Anul viitor vom oferi Karoq RS. Este interesant să discutăm aici dacă vom folosi un motor convențional sau altceva. Dacă vorbim despre o variantă electrificată, Karoq RS ar putea să fie plug-in hybrid sau mild hybrid fără încărcare la priză.”

Via Autoexpress

 

Comentarii (1)

  • Este ilogic ceea ce scrieti. RS este divizia lor de performanta, ce se presupune ca ofera motorizari mai puternice. Normal ar fi ca pe versiunile normale sa ofere hibrid si pe cele de performanta motorizari non-hibrid.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru