Planuri pentru 2022: Honda pregătește mașini electrice care să se încarce complet în 15 minute

de Petre Barac
Joi, 23.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda pregătește pentru anul 2022 o generație de mașini electrice care vor ajunge la încărcarea completă a bateriilor în doar 15 minute.

Presa internațională susține că Honda va renunța la parteneriatul cu Panasonic, urmând să aleagă un nou furnizor de baterii electrice de mai mare capacitate.

Niponii ar urma să lanseze în 2022 o generație de mașini electrice care vor ajunge la încărcarea completă a bateriilor în numai 15 minute, iar autonomia va fi de 240 de kilometri, potrivit publicației Nikkei Asian Review.

Bateriile pregătite de Honda ar urma să beneficieze de o tehnologie nouă de încărcare ultra-rapidă, precum și de o greutate mai redusă care să îmbunătățească autonomia.

Honda va lansa în 2019 un model 100% electric pentru piața europeană, urmând ca acesta să ajungă în Japonia un an mai târziu.

Via Carscoops

 

 

Comentarii (4)

  • asa arata un golf 2 tunat!
    8 2
  • Edikkk
    frumos conceptul si daca reusesc o masina electrica cu incarcare 15 minute pentru 300 km deja poate sa o cumpere orice european care are casa / vila si isi monteaza sistem de incarcare in garaj / casa

    sau poate orice european, in caz ca UE vor trece o lege similara UK, in care toate benzinariile sa fie obligate sa aiba statii de incarcare electrice
    6 0
  • Marius
    :)) 2022, de ce nu acum? Automobilele electrice sunt ... bani aruncati!!!
    Nu exista tehnologie viabila ptr. moment.
    Sper sa prind si eu ziua cand se vor construi acumulatori cu adevarat RENTABILI PENTRU CUMPARATORI nu ptr. producatori!!!
    1 7
  • someone
    @ demin: dar unul tunat reusit
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru