Polestar a deschis un centru R&D în Marea Britanie: peste 60 de ingineri vor lucra la dezvoltarea viitoarelor modele electrice ale companiei

de Paul Cosma
Joi, 09.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a inaugurat un centru de cercetare și dezvoltare în Marea Britanie, acolo unde peste 60 de ingineri vor lucra la dezvoltarea viitoarelor modele electrice ale constructorului.

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, își extinde activitatea europeană printr-o investiție în Marea Britanie.

Constructorul a anunțat deschiderea unui centru R&D în Coventry (Anglia), această nouă facilitate fiind locul unde inginerii săi vor dezvolta următoarele produse Polestar.

În primă fază, aproximativ 60 de ingineri vor lucra la centrul Polestar, urmând ca numărul acestora să crească în funcție de proiectele viitoare. Cea mai importantă misiune a inginerilor este pregătirea modelelor ce vor fi apărea pe piață după Polestar 3, un crossover electric cu lansarea programată în 2020.

În urmă cu câteva luni, Polestar a lansat Polestar 2 (foto), un model electric cu două motoare de 408 cai putere, autonomie de 500 de kilometri și un preț de bază de 40.000 de euro.

Via Polestar

 

Comentarii (2)

  • mircea badea
    ieftin. dar de ce arata ca un suv/cross?
    0 1
  • Arogantul
    @mircea badea, fa-ti un control la ochi
    unde vezi tu SUV?
    e cel mult un cross, gen V40 cross country, care are ceva gen 2 sau 3 centimetri in plus la garda la sol fata de V40 standard.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru